Online marketing en SEO voor luxe bungalows van De Wilde Roos 

De bungalows van De Wilde Roos liggen op een prachtig rustig park in het altijd gezellige Ommen. Om ervoor te zorgen dat de luxe bungalows zoveel mogelijk bezocht worden door vakantiegangers, is naamsbekendheid natuurlijk erg belangrijk. Dat is waarbij StandOut Reclame De Wilde Roos kan helpen. Doormiddel van een goede online marketing strategie, met daarin onderdelen als zoekmachine optimalisatie en een social media strategie vinden nu steeds meer potentiële klanten online hun weg naar de luxe bungalows van De Wilde Roos.

De Wilde Roos verhuurt zeer luxe bungalows op een prachtig en rustig gelegen bungalowpark in het altijd gezellige Ommen. De perfecte vakantieplek voor liefhebbers van fietsen en wandelen. Het groene Vechtdal leent zich zeer goed voor deze activiteiten. De gastvrijheid van de eigenaren Wim en Harriët Weitkamp zorgt er voor dat gasten met veel liefde nog een keer terugkomen in één van de mooie bungalows. Maar hoe zorg je ervoor dat ook nieuwe gasten kennismaken met De Wilde Roos?

Met dit vraagstuk kwam De Wilde Roos bij StandOut Reclame terecht. Aan de hand van een gedegen online marketing strategie zijn we aan de slag gegaan met onder andere het uitvoeren van zoekmachine optimalisatie. We hebben de website technisch verbeterd zodat deze nu aan de eisen van Google voldoet. Ook hebben we teksten geschreven met daarin de voor De Wilde Roos belangrijke zoekwoorden. Door het zetten van deze stappen vinden steeds meer mensen online hun weg naar de luxe bungalows van De Wilde Roos. Een bungalow huren kan ook online en zo kan een reservering snel geregeld worden!

Naast het uitvoeren van zoekmachine optimalisatie hielp StandOut ook met het realiseren van een gedegen Facebookstrategie. Met ludieke acties en gerichte Facebookberichten wordt een steeds groter publiek bereikt. Het aantal likes van hun pagina liep dan ook al heel snel op.

Benieuwd geworden naar de website van De Wilde Roos? Bekijk de luxe bungalows dan op hun website. Bekijk ook eens De Wilde Roos Facebookpagina en doe zelf inspiratie op!

www.dewilderoos.nl