Volledige transformatie

Nieuwe klanten benaderen met markting

Eind 2020 kwamen Frank, Rob en Henk Jan bij StandOut. De wens? Nieuwe klanten benaderen door middel van marketing. Of dat dachten ze! Door middel van onze magneetsessie kwamen we tot de conclusie dat de vraag heel ergens anders lag.

Rebranding visuele identiteit

De visuele identiteit? Die paste niet meer bij Vechtdal Accountants uit Ommen. Tijd om het stoffige imago los te laten en te focussen op meer dan alleen belastingadvies, boekhouding en loonadministratie. We gaan ons richten op de ondernemer! En daarbij verliezen we het open en toegankelijk karakter van Vechtdal Accountants zeker niet uit het oog.

Met dat in ons achterhoofd hebben we Vechtdal Accountants in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe uitstraling focust op:

 • Open toegankelijkheid doormiddel van ronde vormen
 • Het persoonlijke aspect doormiddel van fotografie
 • Een frisse en moderne look-and-feel

Vechtdal Accountants’ aanbod in drie pakketten

Tijdens de magneetsessie en verdere gesprekken werd ook duidelijk dat Vechtdal Accountants hun aanbod nog niet optimaal benutte en benoemde. Daar liggen kansen! We stelden voor om drie pakketten aan te bieden die aansluiten bij de wants and needs van de klanten én de 10+ ervaring die Vechtdal Accountants nastreeft.

 1. Relaxed Ondernemen
  Dit pakket is voor ondernemers die passie hebben voor hun bedrijf, maar ook graag tijd hebben voor andere dingen.
 2. Resultaatgericht ondernemen
  Dit pakket is voor ondernemers die graag alles uit hun bedrijf willen halen en gaan voor het hoogste haalbare resultaat.
 3. Samen ondernemen
  Voor bedrijven die al een financiële afdeling hebben of agrarische bedrijven.

Het resultaat

Onze uiteindelijke oplevering? We namen Vechtdal Accountants’ aanbod volledig op de schop en creëerden drie aanbodpakketten. De rebranding van de visuele identiteit en bijbehorende nieuwe website, doormiddel van webdesign- en development maken de transformatie af.

macbook