Making Ideas Happen

Volledig op maat gemaakt meubilair

Robos Contract Furniture levert maatwerk meubilair aan de Leisure en cruise industrie. Een voorbeeld van hun klanten? Grote namen als Landal en Center Parcs, maar ook Virgin en Norwegian cruise line! Daar levert Robos geen standaard meubilair, maar ontwerpt samen met hun ‘accounts’ volledig op maat gemaakt meubilair. Zo is elk product naar de wens van de klant.

Het creëren van eindeloze mogelijkheden, de partner in ambacht en samen zorgen voor creatieve innovatie. Met deze boodschap van ROBOS zijn wij samen met hen aan de slag gegaan met het versnellen, verbeteren en automatiseren van hun bedrijfsprocessen.

De juiste data op het juiste moment

Robos had de wens om allerlei verschillende data, op de momenten dat het nodig is, inzichtelijk te krijgen. Data zoals planning, het inzichtelijk krijgen van de montage, eventuele problemen tijdens de montage en het tijdig notificeren van de betrokken personen ontbrak in hun proces.

macbook

Binnen- en buitendienst digitaal met elkaar verbinden

Om de binnen- en buitendienst digitaal met elkaar te verbinden, hebben we een dashboard en een mobiele applicatie ontwikkeld. De binnendienst kan via het dashboard de planning maken, taken aanmaken binnen projecten en eventuele problemen in zien. De buitendienst kan doormiddel van een mobiele applicatie hun planning, taken bekijken, taken afronden en eventuele problemen melden.