Een website die zorgt voor online succes

Met meer dan 11 jaar ervaring en ruim 250 websites op onze naam weten wat er nodig is om van jouw website een succes te maken. Voor een succesvol traject doorlopen we samen de volgende stappen:

1. Kennismaken

We komen graag vrijblijvend in contact om te kijken of we een klik hebben. Wat zijn jullie wensen en past dit bij onze werkwijze? Om je alvast een globaal beeld te geven van wat wij aanbieden ontvang je van ons een overzicht van onze diensten en prijzen.

2. Strategie

In onze magneetsessie duiken we in een dagdeel dieper is jouw bedrijf. Wat zijn jullie ambities en dromen? Wat doen jullie? Hoe doen jullie dat? En waarom doen jullie wat jullie doen? We identificeren jullie doelgroep en we bepalen hoe jullie je verhouden tot jullie concurrenten. Dit alles om samen te ontdekken wat jullie magnetisch maakt voor klanten en potentiële nieuwe medewerkers.

3. Sitemap en wireframes

Op basis van de magneetsessie werken wij de sitemap en wireframes voor je nieuwe site uit. Zie dit als de inhoudsopgave en schetsen van je nieuwe website. We analyseren de huidige website en online marketing. Onze bevindingen en uitgewerkte sitemap en wireframes bespreken we graag samen. Bij akkoord gaan we verder met het design.

4. Webdesign, de ontwerpfase

We ontwerpen de homepage van jouw nieuwe website zodat je een goed beeld krijgt van de look-and-feel. Dit design is natuurlijk in lijn met je huisstijl. Heeft je gehele uitstraling een update nodig? Ook dan kunnen we helpen met een frisse en moderne aanpak. Als de homepage akkoord is werken we alle vervolgpagina’s uit. Hierbij ontwerpen we de mobiele- en desktop-versie.

5. Teksten voor je website

Het succes valt of staat met de tekst. Hiermee vertel je het verhaal van je bedrijf. Bezoekers moeten meegenomen worden in jouw verhaal. Het verhaal moet duidelijk zijn, maar misschien nog wel belangrijker: potentiële klanten of medewerkers moeten zich aangetrokken voelen en aangezet worden tot actie. En dan is de tekst ook nog eens de belangrijkste factor voor de zoekmachine.

6. Technische ontwikkeling

In deze fase komt jouw website tot leven. Ons team van ervaren ontwikkelaars bouwt de website met de nieuwste technologieën, zorgend voor een snelle, veilige en gebruiksvriendelijke ervaring. We zorgen ervoor dat de website responsive is en dus geoptimaliseerd voor alle apparaten. Onze websites worden gebouwd op het CMS WordPress. Klik hier voor meer informatie over dit CMS.

7. Testen en finetuning

De website staat klaar op onze ontwikkelomgeving. Voordat we live gaan, testen we alles grondig en zorgen we voor de nodige finetuning. Dit garandeert dat alles soepel verloopt bij de livegang. Ga je zelf actief met de inhoud aan de slag of laat je dit over aan de experts van StandOut?

8. Livegang en ondersteuning

Feest! Je website staat klaar om live te gaan, hiervoor plannen we samen een goed moment. Je website staat online op onze supersnelle en veilige hosting. Na de lancering blijven we ondersteunen met updates en optimalisaties om ervoor te zorgen dat jouw website blijft presteren en groeien.

Een website is meer dan alleen bouwen en ontwerpen

StandOut adviseert je bij de strategische vraagstukken die komen kijken bij het maken van jouw nieuwe website. Om resultaat te behalen voor jouw bedrijf denken onze experts graag mee op het gebied van conversie optimalisatie, online marketing en maatwerk technische oplossingen.

  • Conversie optimalisatie
  • Online maketing
  • Maatwerk technische oplossingen

Wat een goede klik!

Kies je voor StandOut, dan kies je voor een totaalpakket. Wij hebben alle expertise in huis die nodig is om een goede website te maken en die zetten we graag voor je in. Vrijwel altijd beginnen we met de magneetsessie. Hierin ontdekken we wat je bedrijfsidentiteit is, welke doelgroep(en) je aan wilt spreken en waar je staat ten opzichte van de concurrentie. De magneetsessie is uiteindelijk leidend tijdens het gehele proces.

Bij belangrijke keuzes kunnen we hier altijd op terugvallen. Vervolgens kijken we of je huidige huisstijl bij je bedrijf past en als het nodig is ontwerpen we een compleet nieuwe branding. Op basis hiervan maken we een webdesign dat volledig voldoet aan je wensen en pas als je écht tevreden bent starten we met de bouw.