Zoekmachine adverteren zorgt voor meer dan alleen omzet

Mensen zoeken online naar producten of diensten, dat weet iedereen. Als jij een bedrijf hebt is het van groot belang dat die potentiële klant jouw producten of diensten direct kan vinden in Google. Met Google Ads bereik je deze potentiële klanten heel snel. Je toont een SEA advertentie van jezelf aan bezoekers op Google die actief zoeken naar jouw product of dienst. Een goed ingerichte zoekmachine campagne verdient zichzelf makkelijk terug, doordat je direct inspeelt op de behoefte van je klanten. Voor veel bedrijven is een zoekmachine advertentie campagne dan ook een belangrijke bron voor nieuwe klanten én meer omzet. Dat wil jij toch ook? Of sta je liever je positie af aan de concurrent die wel adverteert?

Zoekmachine advertenties (SEA)

Iedereen heeft ze wel eens gezien en er waarschijnlijk op geklikt; de advertenties in Google. Deze advertenties zorgen ervoor dat je snel bovenaan in de zoekmachines komt. Adverteren doe je met Google Ads, een online marketingtool die ook wel Search Engine Advertising (SEA) wordt genoemd. Je kunt met deze tool gericht adverteren in Google. Adverteren in Google is een ideale manier om snel en gericht resultaat te boeken. Het is een korte termijnstrategie. Je betaalt voor elke klik op je advertentie.

  • Volledige meetbare campagnes
  • Alleen aanwezig als iemand opzoek is naar jou
  • Altijd controle over je mediabudget
  • Alleen betalen voor echte bezoekers

Benut je Google Ads budget optimaal

Hoeveel geld jij maximaal wilt inzetten voor het adverteren is aan jou. Samen bepalen we het precieze budget, want je investering moet geld opleveren en geen geld kosten. Het in te zetten budget is afhankelijk van een aantal factoren. Zo berekenen we eerst hoeveel een lead via Google Ads mag kosten. Ook de concurrentie heeft invloed op prijs per klik. Is er veel concurrentie? Dan kost een klik waarschijnlijk meer dan wanneer je uniek in je soort bent. Wij helpen je graag om je advertentiebudget vast te stellen!

Volledige meetbare zoekcampagnes

Het mooie van zoekmachine adverteren is dat alles meetbaar is. Of je nu leads verzamelt of producten verkoopt, het resultaat is altijd zichtbaar. Zo kunnen we snel schakelen als we zien dat een advertentie beter kan scoren. Vind je dit allemaal te technisch? Wij geven je een passend advies! Wij nemen het beheer van je account over en zorgen dat de advertenties optimaal presteren. We monitoren en optimaliseren de advertenties voor het beste resultaat.

Adwords coupon codes

Omdat Google graag wil dat je bij hen gaat adverteren geven ze bij nieuwe accounts advertentietegoed weg. Voorheen zag je de € 50,- Google Adwords couponcodes overal rondslingeren, maar inmiddels is Google ook helemaal digitaal ;-).

Op het moment van schrijven verdubbelt Google je advertentiebudget van de eerste 30 dagen (met een maximum van € 400,-). Zo kan je dus met een relatief laag budget Google Ads een goede kans geven.

Wil je gaan adverteren in Google en wil je meer weten over de actuele promoties, neem dan contact met ons op.