De juiste woorden op papier

Met de juiste teksten kun jij je marketingdoelen behalen en je doelgroep bereiken! Je wilt je bezoekers meenemen in je verhaal en ze overtuigen waarom jouw product(en) of dienst(en) het beste zijn. Maar het schrijven van commerciële teksten is moeilijk, het is een vak op zich. Je weet waarschijnlijk wel wat je wilt vertellen, maar hoe schrijf je het goed op? Wij nemen deze klus graag van je over!

Tekstschrijver

Om een goed beeld te krijgen van je bedrijf, neemt onze tekstschrijver altijd eerst contact met je op. Naar aanleiding van dit gesprek worden professionele, commerciële teksten geschreven voor bijvoorbeeld je website, klantcase, artikelen of (online) advertenties.

Wij schrijven onder andere teksten voor: websites, klantcases, artikelen voor magazines, folders, flyers, en (online) advertenties.

Zoekmachine vriendelijke teksten

Tijdens het schrijven van commerciële teksten voor websites houden we rekening met resultaten in zoekmachines. We kijken naar de belangrijkste zoekwoorden voor jouw bedrijf en verwerken deze in de tekst. Daarnaast maken we gebruik van subkoppen die de vindbaarheid in Google verbeteren.

Hoe komt een goede tekst tot stand?

Bij het maken van een goede tekst volgen we een vaste stappen. Elke tekst is anders, maar voor elke tekst is wel input nodig en dus verzamelen we altijd eerst informatie over jouw bedrijf. Dat kan in de vorm van een magneetsessie. Hierin leren we je bedrijf beter kennen en gaan we terug naar de basis. Gaat het om een kleine klus? Dan kunnen we de input ook telefonisch verzamelen.