Laat een webshop maken die zorgt voor online succes

Met onze jarenlange expertise en de creatie van talloze webshops, weten we precies hoe we jouw WooCommerce webshop tot een succes maken. We doorlopen al deze stappen voor een succesvolle samenwerking:

1. Kennismaking

Een vrijblijvende meeting om te ontdekken of er een match is. Wat zijn jullie wensen en past dit bij onze expertise? We geven daarbij een overzicht van onze werkwijze en – niet onbelangrijk – de tarieven.

2. Strategiebepaling

Tijdens een intensieve sessie duiken we dieper in de kern van jouw bedrijf. We bespreken ambities, activiteiten en onderscheidende factoren. Dit helpt ons te bepalen hoe jouw webshop zich kan onderscheiden van de concurrentie en aantrekkelijk wordt voor klanten.

3. Sitemap en wireframes

Gebaseerd op de strategiesessie, ontwikkelen we een duidelijke structuur van je webshop. Dit omvat de sitemap en wireframes. Bij een webshop hebben we extra aandacht voor logische productcategorieën en natuurlijk de check-out pagina.

4. Ontwerpen van je webshop

We maken altijd een ontwerp dat past bij jouw branding, maar houden hierbij altijd rekening met de conversie. Na goedkeuring van de homepage werken we alle andere pagina’s uit, zowel voor mobiel als desktop.

5. Teksten schrijven

Krachtige en overtuigende teksten zijn essentieel. Deze moeten niet alleen jouw verhaal vertellen, maar ook bezoekers aanzetten tot aankoop en goed scoren in zoekmachines.

6. Technische realisatie

Ons team van experts bouwt jouw WooCommerce webshop met de meest recente technologieën. Voor een snelle, veilige en soepele winkelervaring, geoptimaliseerd voor alle apparaten.

7. Testen en finetuning

We testen grondig in onze ontwikkelomgeving en zorgen voor de nodige aanpassingen. Dit garandeert een vlekkeloze lancering.

8. Lancering en ondersteuning

Het is tijd voor de grote onthulling! We plannen samen het perfecte moment voor de livegang. Deze wordt gehost op onze snelle en veilige servers. Na de lancering blijven we ondersteunen met updates en optimalisaties om ervoor te zorgen dat jouw webshop blijft presteren en groeien.

Meer dan alleen bouwen en ontwerpen

Naast het maken van je WooCommerce webshop, biedt StandOut strategisch advies voor alle facetten die komen kijken bij e-commerce succes. Onze experts denken graag met je mee over conversie optimalisatie, online marketing en technische maatwerkoplossingen.

Zo creëren we samen een webshop die niet alleen mooi is, maar ook daadwerkelijk bijdraagt aan het succes van jouw bedrijf.

  • Conversie optimalisatie
  • Online marketing
  • Technische maatwerkoplossingen

Webshop met het doel voor ogen

Kies voor StandOut voor het maken van jouw WooCommerce webshop. Vanuit onze ervaring adviseren we je over de strategische keuzes die gemaakt moeten worden bij het opzetten of verbeteren van jouw webshop. Denk hierbij aan de technische mogelijkheden zoals een koppeling met je voorraad systeem of boekhoudpakket. Maar ook keuzes in design en branding die past bij jouw doelgroep. Het uitwerken van de klantreis geeft een goed inzicht in online marketingkansen. Ons team van experts staat klaar om die kansen samen met jou te benutten!