Zonder plan geen succes

Al ver voordat we starten met het bouwen van apps op maat begint onze samenwerking. Een goede voorbereiding is cruciaal, en we hechten veel waarde aan een nauwe samenwerking vanaf het begin. Door jouw organisatie intensief te betrekken bij elke fase van de ontwikkeling, zorgen we ervoor dat we van elk app idee een succes maken.

1. Het plan

We starten onze samenwerking met een vrijblijvend gesprek. Hierin leren we elkaar kennen zodat we jullie problemen en doelen beter begrijpen. Samen verkennen we globaal de mogelijkheden en kijken we naar de haalbaarheid. Als hieruit blijkt dat we jou verder kunnen helpen duiken we verder de diepte in.

2. Design

Als we samen eenmaal helder hebben wat we willen bereiken beginnen we met het design van de applicatie.

Tijdens dit proces houden we altijd de daadwerkelijke gebruiker in gedachten. Wie gaat de app uiteindelijk gebruiken? Wat heeft hij of zij eraan? Wat kunnen we doen om het nog gemakkelijker te maken?

In het team van StandOut werken professionele designers die direct in contact staan met de developers. Hierdoor sluit design en bouw perfect op elkaar aan. De lijntjes zijn kort en jij als klant hebt geen aparte bureaus nodig. Wij regelen alles onder 1 dak.

3. Development

Als de designs goedgekeurd zijn start de bouw van de applicatie op maat. Onze developers zorgen ervoor dat jij snapt wat er gebouwd wordt. Steeds als er een onderdeel afgerond is betrekken we je daar bij. Als jij begrijpt hoe de oplossing in elkaar zit, kun je er straks ook veel beter mee werken!

4. Doorontwikkeling en onderhoud

De digitale wereld staat nooit stil. Zodra er met de applicatie gewerkt wordt komen er vaak nieuwe ideeën naar boven om dingen nog makkelijker te maken. We zorgen ervoor dat we periodiek contact hebben om deze ideeën uit te werken en te integreren. Daarnaast zorgen we er voor dat alles veilig en up-to-date blijft.

Webapplicatie of mobiele applicatie?

De keuze tussen een webapplicatie en een mobiele applicatie hangt sterk af van de specifieke behoeften en doelen van jouw organisatie. Een webapplicatie is een interactief programma dat toegankelijk is via een internetbrowser. Deze variëren van rapportage tools tot complexe bedrijfsoplossingen zoals CRM-systemen en project management tools. Mobiele applicaties zijn programma’s die gedownload en geïnstalleerd worden op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Mobiele apps bieden integratie met de hardware van het apparaat, zoals de camera, GPS en bewegingssensoren, wat ze ideaal maakt voor taken die meer functionaliteit of offline toegang vereisen.

Kennismaken

Koppelen met bestaande systemen

Niet elke applicatie hoeft opnieuw uitgevonden te worden. Het automatiseren van processen bestaat dan ook vaak uit het laten communiceren van diverse systemen met elkaar. Het doel is niet altijd om het wiel opnieuw uit te vinden, maar om slimme, efficiënte verbindingen te leggen tussen wat al goed werkt en wat nog beter kan.

Of het nu gaat om het stroomlijnen van de workflow, het automatiseren van bestellingen naar jullie boekhoudprogramma of het verbeteren van de kwaliteit en toegankelijkheid van data, ons team is uitgerust met de expertise om dit te realiseren. We begrijpen dat elke organisatie uniek is en daarom bieden we oplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften.