Meer dan alleen nieuwsbrieven versturen

E-mailmarketing is een doeltreffende manier om contact te houden met je (potentiële) klanten. Het is nog altijd één van de best converterende marketingkanalen. Dit kanaal overslaan als marketingmiddel is dus zonde! Jouw potentiële klanten ontvangen dagelijks veel mailings en nieuwsbrieven. Hoe zorg je er dan voor dat jouw e-mails opvallen en gelezen worden?

E-mailmarketing met Mailchimp

Wij maken bij StandOut gebruik van het e-mailprogramma Mailchimp. Met Mailchimp versturen we op een makkelijke en professionele manier mailings. Mailchimp zorgt er zelf voor dat de adressenlijst op wettelijk goedgekeurde manier wordt bijgehouden. We koppelen de mailinglijst ook aan je website, zodat bezoekers op je website zich in kunnen schrijven voor de nieuwsbrief.

Mailings in je eigen huisstijl

Je wil natuurlijk wel dat je mailings in je eigen huisstijl worden gestuurd. Wij helpen je met het inrichten van een Mailchimp account en zorgen voor een professioneel template in jouw huisstijl. Deze template wordt gebruikt als basis voor elke mailing die je verstuurt.

Meetbare e-mailmarketing

Met het versturen van je mailing komt natuurlijk data terug. Je (potentiële) klanten geven je veel data zodra ze je nieuwsbrief hebben geopend. Bij elke mailing kijken we naar veel verschillende statistieken om zo je volgende mailing nog beter te maken.