The sky is the limit

Ons basis hosting- en onderhoudspakket is in veel gevallen al voldoende! En stel dat je een keer op TV komt en je websitebezoek ontploft? No problemo, je website blijft gewoon lekker door draaien. Omdat het eenmalig is hoef je alleen voor die maand de extra bezoekers bij te betalen. 

*Ga je een keer iets over je limiet? No worries! Pas als je structureel elke maand over je limiet heen gaat passen we je abonnement aan. Maar voordat we dat doen nemen we natuurlijk eerst even contact met je op. 

**Als je website of webwinkel complexe maatwerk functionaliteiten bevat, valt het onderhoud hiervan buiten ons basispakket. Mocht dit zo zijn maken we hiervoor aparte afspraken.

  • 5GB SSD opslag*
  • 5000 website bezoekers*
  • 1 .nl of .com domeinnaam
  • SSL certifictaat

What we offer

Vaak zien we bij onze klanten dat er updates aan moeten worden aangebracht, er kleine bugs zijn of dat er andere fouten opgelost moeten worden. Om dit én de veiligheid van je website te garanderen, vinden wij dat elke website in ons beheer zowel hosting als onderhoud bij ons moet afnemen. Optimaal, bomvol snelheid en gebruiksvriendelijkheid; dé standaard bij websites van StandOut.

Het hosting- en onderhoudspakket brengt veel voordelen met zich mee! Is er een storing? Wij lossen het op! Daarnaast maken we altijd een automatische back-up zodat je website niet ‘zomaar’ verloren gaat. En misschien wel het belangrijkste, we updaten regelmatig je website waardoor je website een veilige omgeving blijft voor je klanten. De kans op een “gehackte” website is daardoor heel klein. En dat is niet het enige:

Updates

Doordat we je website met regelmaat voorzien van technische updates, blijft je site een veilige omgeving voor je potentiële klanten die deze bezoeken. De kans op een “gehackte” website is daardoor heel klein.

24/7 monitoring met self healing technology

Elke 2 minuten wordt er gecontroleerd of je site online is – dat is 720x per dag. Komen we erachter dat je website toch offline is? Dan wordt er per direct automatisch actie ondernomen! Is het probleem automatisch niet op te lossen, dan pakken we dit tijdens kantooruren zo snel mogelijk voor je op.

Automatische backup

Elke 24 uur wordt er een volledige back-up van je website gemaakt en elke back-up wordt standaard 14 dagen bewaard.

High-end bescherming

Met een geavanceerde firewall beschermen we jouw website tegen ongewenste (DDoS) aanvallen.

Certificeringen

We maken gebruik van Premium Tier Google Cloud Hosting. Hierdoor zijn alle Europees benodigde certificeringen aanwezig. Klik hier voor meer informatie!

Razendsnelle WordPress hosting

Onze servers zijn speciaal geoptimaliseerd voor WordPress, waardoor ze maximaal snel presteren.

Geïsoleerde omgeving voor jouw website

Je website draait in een eigen geïsoleerde serveromgeving. Je hoeft dus geen capaciteit te delen met andere websites.

Oer-Hollandse hosting

Je website wordt weliswaar gehost op het Google Cloud Netwerk, maar dat gebeurt gewoon op Nederlandse bodem. Je website wordt gehost vanuit het Google Data Centrum in Eemshaven.

Geen e-mail in ons hosting- en onderhoudspakket

Onze hostingsserver is helemaal gefocust op maximale prestaties voor je WordPress website. Daar valt het hosten van je e-mail helaas buiten. Omdat e-mail voor jouw organisatie waarschijnlijk net zo belangrijk is, vinden we dat je dit moet hosten bij een specialist. Wil je graag mailen? Dan raden we je aan om gebruik te maken van Office365 (gebruiken wij ook), Google Workspace of een vergelijkbare oplossing. Wij leveren deze oplossingen zelf niet, maar we verwijzen je graag door naar een geschikte partij voor jouw organisatie.