Waarom kies je StandOut voor een website ontwerpen?

Dat is eigenlijk best simpel: wij bieden een compleet pakket. StandOut is jouw partner voor webdesign, webdevelopment, hosting én onderhoud. Met jarenlange ervaring en meer dan 250 website op onze naam weten we jouw website tot een succes te maken. Nieuwsgierig? Ons werk bekijk je hier.

Aantrekkelijke websites die impact maken

Om tot een resultaatgerichte website te komen doorlopen we samen diverse stappen. We starten met een magneetsessie. Hierin gaan we dieper in op doelgroepen, waarden, toekomstperspectieven en de Golden Circle. Misschien is er alleen een website nodig, of ook een complete branding en online marketing? We komen erachter in deze sessie.

Ons website traject

De volgende stap is het analyseren van de huidige website en online marketing. Waarna we aan de slag gaan met de sitemap en wireframes. Bij akkoord gaan we verder met het ontwerpen van de website. Een professionele uitstraling van je website versterkt de identiteit van je merk. Maar een aantrekkelijk design gaat bij StandOut hand in hand met een optimale gebruikerservaring. Wij ontwerpen een structuur die gebruiksvriendelijk is en waarde levert voor de gebruiker.

Wil je meer gedetailleerde informatie over het traject? Lees hier meer over het laten maken van een website bij StandOut.

Hosting en onderhoud bij StandOut

Vaak zien we bij onze klanten dat er updates aan moeten worden aangebracht, er kleine bugs zijn of dat er andere fouten opgelost moeten worden. Om dit én de veiligheid van je website te garanderen, vinden wij dat elke website in ons beheer zowel hosting als onderhoud bij ons moet afnemen. Optimaal, bomvol snelheid en gebruiksvriendelijkheid; dé standaard bij websites van StandOut.

Het hosting- en onderhoudspakket brengt veel voordelen met zich mee! Is er een storing? Wij lossen het op! Daarnaast maken we altijd een automatische back-up zodat je website niet ‘zomaar’ verloren gaat. En misschien wel het belangrijkste, we updaten je website regelmatig waardoor je website een veilige omgeving blijft voor je klanten. De kans op een “gehackte” website is daardoor heel klein.