Professionele website laten maken bij StandOut

Een professionele website begint natuurlijk met de juiste uitstraling. Goede branding is de basis voor succes. Maar voordat we het hierover hebben, moeten we even een stapje terug. Wij leren jou en je bedrijf graag kennen voordat we een traject samen starten. Zo kijken we op er een “klik” is. Daarom beginnen we altijd met een magneetsessie. In een sessie van een dagdeel gaan we op zoek naar wat jou écht uniek maakt!  Zodat we ook een uniek ontwerp kunnen maken.

Technisch maatwerk voor jouw website

Een professionele website is niet alleen technisch goed gebouwd, maar ook gebruiksvriendelijk. Voor jou én voor je klanten. Daarom bouwen wij onze website op het CMS WordPress, een opensourcesoftware die makkelijk in gebruik is en veel mogelijkheden heeft. Omdat jouw website uniek is krijg je altijd technisch maatwerk.

Ben jij bijvoorbeeld een hovenier, dan wil jij graag laten zien welke tuinen je al hebt gerealiseerd voor je klanten. Een projectenmodule is voor jou bedrijf daarom belangrijk. Of ben je een recruitment bureau en detacheer jij werknemer voor bedrijven? Dan is een goede vacature module van belang. Wij maken altijd een website aan de hand van jouw wensen en behoeften.

Content en marketing

Naast goede techniek en een mooie uitstraling is de inhoud erg belangrijk. Goede fotografie en de juiste commerciële teksten. Goede teksten zorgen ervoor dat zoekmachines je website goed kunnen vinden. Dat noemen we zoekmachine optimalisatie oftewel SEO. Je helpt zoekmachine om te begrijpen waar je website over gaat en daarmee kom jij hoger in de zoekmachines te staan.

Met behulp van marketing verkoop jij je diensten en “werf” je aandacht voor je merk. Je kunt dat bijvoorbeeld met behulp van zoekmachine adverteren (SEA) of online marketing doen. Als je een professionele website laat maken dan is het belangrijk om goede marketing door te voeren in je website, zodat jij je klanten via je website binnenhaalt. Want een website die geen klanten oplevert kost geld. En dat is jammer! Kortom je behaalt meer resultaat met goede (online) marketing!

macbook