Van schets tot levering

Let's set sail

Als partner nóg eerder aan tafel komen bij de doelgroep. Bewijskracht leveren op hoog niveau door de nieuwste technieken. De vertaalslag maken richting architecten, rederijen en leisure organisaties van niveau. Aankaarten wat ROBOS doet en kan bijdragen. Van levering van kant-en-klare meubilaire oplossingen, tot custom-made furniture. Van schets tot levering – en ver daarna. We made that happen.

Making ideas happen

Om dit te kunnen verwezenlijken, ontwikkelden we een krachtig creatief concept. Wat dat inhoudt? Dat is een kapstok waar elke verdere uiting en ideeën aan opgehangen worden. Over die ideeën gesproken, dat verwerkten we in de tagline. Kijk maar: We are ROBOS – we make ideas happen. In drie overtuigende en opzichzelfstaande krachten communiceren we de ‘what’ van ROBOS.

Endless possibilities

Custom-made meubilair, ontwikkeld en opgeleverd naar de wens van de klant. Aanpassingen of andere behoeftes? Voor ROBOS geen probleem. Van tekentafel tot oplevering – en alles hier tussenin.

Partner in craft

Een partner in ontwikkeling, verzorgen en oplevering. ROBOS zorgt voor een totaalontzorging van hoogstaande kwaliteit en vol zekerheid. Waar ook op de wereld en voor elk project.

Creative innovation

De nieuwste technieken en speciaal ontwikkelde materialen worden gekozen voor hoogstaande producten. ROBOS zet constante creatieve innovatie in voor haar eigen merken Dutch Teak en RBS Label.

Een duidelijke userflow

Waar ROBOS ideeën waarmaakt, maken wij scherpe strategieën, creatieve concepten en zorgen we dat dit alles een directe en juiste vertaalslag maakt naar de klant. Usability, noemen we dat. En dat is wat we doorvoerden op de website. Met een gestroomlijnde userflow nemen we de klant stap-voor-stap mee door de website. Hoe we dat deden? Door een duidelijke sitemap en door het gebruik van niet-te-missen grafische elementen.

Ter land, ter zee – en de website in de lucht

Gekke titel? Nee hoor! ROBOS werkt namelijk letterlijk voor bedrijven op het land én voor vele cruiseschepen op zee. En dat mag natuurlijk uitgedragen worden. Dat deden we door het schrijven van inspirerende cases. Deze laten de klant zien wat ROBOS precies doet en hoe een samenwerking verloopt. Inspirerend en motiverend om ROBOS aan te schrijven als mogelijke partner! We trappen af met The Scarlet Lady, The Wonders of the Seas, Huttenheugte en de Aldiana Club. Wereldwijd en internationaal – dus allemaal in het Engels!