WordPress website laten maken

Als je bij ons een nieuwe website laat maken dan is de kans zeer groot dat deze in WordPress wordt gebouwd. Onze designer maakt voor jouw website een uniek ontwerp die wij vervolgens gaan bouwen. We maken dus niet gebruik van een standaard thema, maar bouwen echt zelf je website op. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we een WordPress website moeten opbouwen én hoe jij deze vervolgens makkelijk kunt beheren. Zijn wij jouw ideale partner? Neem contact met ons op!

macbook

Oneindige mogelijkheden in WordPress

We hebben veel mogelijkheden die we kunnen toepassen in jouw website. Je kunt bijvoorbeeld voor een standaard landingspagina kiezen die je gewoon invult. Maar je kunt ook kiezen voor een flexibele blokken structuur, zodat jij elke pagina uniek kunt opbouwen. Wij zorgen ervoor dat de flexibele blokken in je website zijn gebouwd en jij bouwt de pagina’s op.

Daarnaast kun je in WordPress op goede manier modules toevoegen, zoals bijvoorbeeld nieuwsberichten. Heb jij een nieuwspagina dan heb je module waar je alle berichten kun toevoegen, aanpassen en verwijderen. Wel zo handig! Ook hierin zitten veel mogelijkheden. Deze bespreken we natuurlijk graag met je in een website sessie.

Wil jij een nieuwe website?

Wil jij een nieuwe website? En wil jij graag dat deze in WordPress wordt gebouwd? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! In een kennismakingsgesprek kijken we of er een klik is. Wat zijn jouw wensen en past dit bij onze werkwijze? Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Vooraf sturen we je alvast een overzicht van onze diensten en prijzen. Zo krijg jij alvast een globaal beeld van de mogelijkheden en kun je je alvast goed voorbereiden.