Wij zijn jouw WordPress specialist!

Een gewaagde uitspraak, maar de feiten spreken voor zich. Wij ontwerpen en bouwen al jaren WordPress websites én met succes. Hoe doen we dat? Het start allemaal bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of er een “klik” is. Is de klik er dan beginnen we met een magneetsessie die de basis vormt voor het hele website of webshop traject. Tijdens de sessie gaan we op zoek naar wat jouw bedrijf echt uniek maakt. Al deze informatie gebruiken wij in het ontwerpen van branding en bij het ontwerpen en bouwen van de website. Je krijgt dus geen standaard website, maar altijd een uniek ontwerp! Het traject volg jij helemaal, van ontwerp tot bouw en livegang. Jij hebt de touwtjes in handen, maar we geven je natuurlijk graag professioneel advies.

Wil jij je WordPress website of WordPress webshop laten maken? Neem contact met ons op! Wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden.

Gebruiksvriendelijk en flexibel

Als WordPress specialist vinden wij deze software zeer geschikt om website op te bouwen. WordPress is een zogenaamd opensourcesoftware dat voor iedereen toegankelijk is met de juiste licentie. Daarnaast is het gebruiksvriendelijk, flexibel en heeft het veel mogelijkheden tot uitbreiding. Je kunt modules zoals blogs, nieuws of projecten toevoegen, maar ook koppelingen maken met plugins. WordPress is ook SEO-vriendelijk en met de juiste plugin, zoals Yoast SEO, kun je je website verder optimaliseren voor zoekmachines.

Er zijn dus tal van mogelijkheden om je website uit te breiden. Wil jij eens sparren over alle mogelijkheden voor je website? Wij zijn jouw WordPress specialist! We denken graag met je mee. Wie zijn wij? Lees meer over ons team van experts!

Klanverhaal: Lèvre Smaakbelevers

“Met verrassende (h)eerlijke gerechten maken we mensen gelukkig en bezorgen we een fijne tijd.” Deze omschrijving gaf Martin Lip van Culinair bij u Thuis ons tijdens de magneetsessie. Vanuit deze gedachte ontwikkelden wij een nieuwe naam, logo en uitstraling. De nieuwe naam werd Lèvre Smaakbelevers. En ook een nieuwe WordPress website kon daar niet bij ontbreken. Als WordPress specialist konden wij Martin goed in adviseren in de mogelijkheden voor de website. Zo was de integratie met WhatsApp erg belangrijk voor Martin. Zo is hij altijd bereikbaar voor zijn klanten (op de door hem aangegeven tijden). Een gaaf en strak ontwerp, technische realisatie en flexibele contentblokken zorgen voor deze gave website, die ook gebruiksvriendelijk is om voor Martin bij te houden.

Lees Martin zijn verhaal
macbook