Laat bij StandOut je WordPress webshop maken

Als je bij ons een webshop laat bouwen, dan bouwen wij dit 9 van de 10 keer in WooCommerce. Dat gaat verder dan alleen een mooi ontwerp. Uiteraard is een goede branding de basis, maar vooral de technische mogelijkheden, koppelingen, voorraadbeheer, de klantreis en een soepele winkelervaring zijn erg belangrijk. Daarnaast moet een webshop gebruiksvriendelijk zijn. Je klanten moeten op een eenvoudige manier hun product(en) kunnen bestellen, anders haken ze af.

Wij hebben jarenlange expertise met het ontwerpen en bouwen van webshops. Daarom weten wij precies hoe wij jouw WordPress webshop tot een succes maken. Wil jij ook je webshop laten maken bij StandOut? Wij maken graag vrijblijvend kennis met je!

macbook

Het gemak van WooCommerce

Zoals we al aangaven is WooCommerce een gebruiksvriendelijke software die perfect is voor het bouwen van je webshop én relatief eenvoudig in gebruik is. Het toevoegen van producten, het instellen van betalingen en het beheren van voorraad kan allemaal gedaan worden op een gebruiksvriendelijke manier. WooCommerce schaalt mee met je bedrijf. Of je nu een kleinschalige onderneming hebt of een groter bedrijf.

In een WordPress webshop heb je veel mogelijkheden, daarom is het belangrijk om de klantreis goed te bepalen. Daarbij komt marketing om de hoek. Welke weg leggen je klanten af en hoe kun je het je klanten zo makkelijk mogelijk maken om je product te bestellen. Een soepele winkelervaring is dus van belang én het oog wil natuurlijk ook wat. We bespreken natuurlijk graag alle mogelijkheden met je door.

Start met jouw nieuwe webshop

Wil je bij ons je WordPress webshop laten ontwerpen en bouwen? Wat gaaf! We maken graag eerst vrijblijvend kennis met je om te kijken of we een “klik” hebben. Is de klik er, dan plannen we altijd eerst een magneetsessie in. In een sessie van een dagdeel gaan we op zoek naar wat jou écht uniek maakt! Dat voeren we namelijk door in de gehele webshop. Vervolgens plannen we een webshop sessie om alle technische aspecten van je webshop door te nemen. Hebben wij alle informatie? Dan starten we met de branding van je bedrijf en zo vervolgen we onze weg van ontwerp, naar bouw en uiteindelijk livegang!

En daar stopt het niet. Wij ontwerpen en bouwen niet alleen webshops, we onderhouden ze ook! Met ons hosting- en onderhoudspakket, het ja altijd een goed werkende en veilige website. Optimaal, bomvol snelheid en gebruiksvriendelijkheid; dé standaard bij webshops van StandOut.