Focus op resultaat in de StandOut SEO tool 

Wij van StandOut Reclame zijn dagelijks bezig met het uitvoeren van zoekmachine optimalisatie (SEO) werkzaamheden voor onze klanten. We doen zoekwoordonderzoeken, schrijven blogs, zijn actief op de social media kanalen van klanten en doen aan linkbuilding. Om resultaten van deze werkzaamheden bij te houden maken we gebruik van onze SEO tool. In deze tool hebben we zicht op onder andere resultaten in Google, websitebezoek, Facebook en AdWords.

Maandelijkse rapportages

Als jij SEO uitbesteedt aan ons, krijg je zelf ook toegang tot de SEO tool. Zo kun je zelf in de gaten houden of het aantal bezoekers op je website stijgt of dat je al hoger komt in de zoekresultaten. Geen tijd of zin om in de tool te kijken? Geeft niets! We maken maandelijks een rapportage waarin we je laten zien wat de resultaten van de zoekmachine optimalisatie werkzaamheden zijn.

Als je inlogt in de SEO tool zie je onderstaand dashboard. Hier kun je in een oogopslag zien hoe het ervoor staat. Stijg je in Google? Dat zie je bij Rankings. In het blokje Facebook zie je direct hoeveel likes je hebt en bij Backlinks zie je hoeveel websites linken naar jouw website.

Standout SEO tool

SEO Tool – Inzicht in detail

Wil je meer informatie over de verschillende onderdelen? Klik dan op de blokjes. Als je op Rankings klikt krijg je onderstaand overzicht te zien. Je ziet op welke zoekwoorden je wilt scoren en daarbij zie je op welke plek in Google jouw website staat als er op dat zoekwoord gezocht wordt. Daarnaast kun je ook de verandering zien. Stijgt of daalt een zoekwoord? Dat zie je in de kolom Google Change.

SEO tool

Ook kun je tot in detail bekijken hoe jouw berichten op bijvoorbeeld Facebook scoren. Klik in het dashboard op het blokje Facebook. Je krijgt dan een overzicht van je berichten op Facebook. Daarbij zie je hoeveel mensen bereikt zijn met de berichten en je ziet het aantal ‘engaged users’. Dit zijn mensen wie op het bericht geklikt of gereageerd hebben of het bericht hebben geliked of gedeeld.

Zoekmachine optimalisatie tool

Meer weten over SEO?

Wil je meer weten over zoekmachine optimalisatie en de te behalen resultaten? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en over onze slimme tool!