Commerciële teksten

Met de juiste teksten kun jij je marketingdoelen behalen en je doelgroep bereiken! Je wilt je bezoekers meenemen in je verhaal en ze overtuigen waarom jouw product(en) of dienst(en) het beste zijn. Maar het schrijven van commerciële teksten is moeilijk, want het is een vak op zich. Je weet waarschijnlijk wel wat je wilt vertellen, maar hoe schrijf je het goed op? StandOut neemt deze klus graag van je over!

 

De juiste woorden op papier

Goede teksten zijn de basis

In elke online of offline communicatie die je verspreidt wil je goede teksten plaatsen. Zonder spelfouten en onjuiste informatie. Maar het schrijven van commerciële teksten is een vak en het is lastig om de juiste woorden op papier te zetten. Gelukkig hebben onze experts de juiste kennis en zij adviseren je graag!

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Tekstschrijver

Om een goed beeld te krijgen van je bedrijf, neemt onze tekstschrijver altijd eerst contact met je op. Naar aanleiding van dit gesprek worden professionele, commerciële teksten geschreven voor bijvoorbeeld je website, folders of advertentie. Wij schrijven onder andere teksten voor:

  • Websites
  • Klantcases
  • Artikelen voor magazines
  • Folders
  • Flyers
  • Advertenties
  • Persberichten

Zoekmachine vriendelijke teksten

Tijdens het schrijven van commerciële teksten voor websites houden we rekening met resultaten in zoekmachines. We kijken naar de belangrijkste zoekwoorden voor jouw bedrijf en verwerken deze in de tekst. Daarnaast maken we gebruik van subkoppen die de vindbaarheid in Google verbeteren.

 

Hoe komt een goede tekst tot stand?

Bij het maken van een goede tekst volgen we een vaste stappen. Elke tekst is anders, maar voor elke tekst is wel input nodig en dus verzamelen we altijd eerst informatie over jouw bedrijf. Dat kan in de vorm van een brand sprint. Hierin leren we je bedrijf beter kennen en gaan we terug naar de basis. Gaat het om een kleine klus? Dan kunnen we de input ook telefonisch verzamelen.

Wil jouw tekst niet vlotten?