Goede teksten zijn essentieel voor (online) succes!

Een tekstschrijver schrijft goede teksten op basis van jouw (marketing)doelen en vindbaarheid in zoekmachines (SEO). We zorgen ervoor dat de teksten duidelijk, communicatief en foutloos zijn. De teksten schrijven we gericht op jouw doelgroep. Zo spreek jij de juiste klanten aan in de juiste tone of voice. Dat geeft een betrouwbare eerste indruk en jij voorziet je klanten van de benodigde informatie. Tijdens het schrijven houden we rekening met je vindbaarheid in zoekmachines. Dit houdt in dat we belangrijke zoekwoorden in de teksten verwerken, maar we houden de tekst wel leesbaar.

Verhoog je conversies

Met de juiste woorden kun je bezoekers van je website of webshop overtuigen om actie te ondernemen. Denk aan het opnemen van contact voor het maken van een afspraak of het aanschaffen van producten via je webshop. Met pakkende koppen, goed leesbare teksten en overtuigende call-to-actions verhoog je de kans dat een bezoeker daadwerkelijk gebruikmaakt van jouw diensten. Hiermee verhoog je de conversie en maak je van jouw bedrijf een succes!

Een tekstschrijver legt jouw woorden vast

Het is erg lastig om de juiste woorden op papier te krijgen. Daarom helpen wij je graag! Onze tekstschrijver is een professional die altijd rekening houdt met jou als klant. We nemen daarom ook altijd eerst contact met je op om een goed beeld te krijgen van jou en je bedrijf. Dat kan via een aantal vragen via de telefoon of een videocall, maar we komen ook graag even bij je langs. We houden een kort interview dat ons helpt bij het schrijven van de teksten.

Na het gesprek gaat onze tekstschrijver aan het werk en krijg jij altijd professionele en commerciële teksten. We schrijven o.a. teksten voor websites, (online) advertenties, artikelen, folders en klantcases.