Welgeorganiseerd: nieuwe huisstijl, drukwerk en website 

Het bedrijf Welgeorganiseerd is een nieuw bedrijf dat zich volledig richt op ondersteuning bij het organiseren van tijd en taken. Of het nu gaat om managers of zzp’ers met overvolle mailboxen, rommelige werkplekken en een inefficiënte taakomschrijving of om particulieren die hun administratie niet op orde hebben, Welgeorganiseerd helpt!

welgeorganiseerdOmdat het gaat om een nieuwe onderneming moest alles op het gebied van online reclame nog ontworpen en gebouwd worden. We startten daarom met het ontwerpen van een nieuwe huisstijl en een logo. Het ontwerp is fris en helder geworden. Iets dat goed past bij de dienst: organiseren, opruimen en structuren. Met deze nieuwe stijl kon de website gebouwd worden.

Alle diensten in beeld

Omdat het bedrijf verschillende doelgroepen bedient met zijn diensten, was het zaak dat deze doelgroepen allemaal overzichtelijk op de site aan bod komen. Ook is het bezoekers zo makkelijk mogelijk gemaakt om contact op te nemen met Karel Bijsterbosch van Welgeorganiseerd. Uiteraard is de website volledig responsive gebouwd. Zo is de website op alle apparaten goed te lezen.

Karel heeft de website vervolgens helemaal zelf gevuld, wij hebben de teksten voor hem geredigeerd en geholpen om alle pagina’s netjes op orde te krijgen. Uiteindelijk is het een frisse website geworden waarop alle diensten voor elke doelgroep duidelijk naar voren komen.

Drukwerk

Naast de website is er ook het nodige drukwerk gerealiseerd voor Welgeorganiseerd. Zo ontwikkelden we visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Welgeorganiseerd is zo helemaal klaar voor de start van zijn bedrijf. Op naar veel klanten!

Onderneming starten?

Ben jij net als Karel Bijsterbosch ook een nieuw bedrijf aan het opzetten? Dan heb je minstens een goed werkende en mooie website nodig. Wij vertellen in een vrijblijvend gesprek graag wat we voor je kunnen betekenen. Bij StandOut Reclame doen we veel meer dan alleen het bouwen van websites. Lees hier wat we allemaal voor je kunnen betekenen!