De Lange Keukens: nieuwe website inclusief marketingondersteuning 

De Lange Keukens is een zeer bekende keukenspecialist in Ommen. Het bedrijf levert prachtige landelijke keukens en moderne keukens. StandOut Reclame heeft onlangs een stijlvolle nieuwe website ontwikkeld voor deze keukenspecialist. Ook verzorgen we de online marketing.

Aanbod keukens inclusief webshop

De nieuwe website van De Lange Keukens heeft een groot aanbod landelijke en moderne keukens en het was aan ons om al deze keukens een mooie plek in de nieuwe site te geven. De keukens hebben nu allemaal hun eigen pagina die zijn te vinden via de categorie overzichtpagina’s. Ook kunnen bezoekers alle keukens op hun wishlist plaatsen door op het hartje op de foto te klikken.

Bezoekers van de website kunnen niet alleen het aanbod keukens bekijken, ook kunnen ze online winkelen in de webshop van De Lange Keukens. In de webshop staan veel verschillende producten zoals servies, keukengerei, afvalemmers, kranen en veel meer keukenproducten.

Online marketing ondersteuning

Met alleen een nieuwe website ben je er natuurlijk niet. Volgende stap is het aantrekken van bezoekers naar je website en die bezoekers moeten dan via de website weer naar de winkel geleid worden om vervolgens een keuken te kopen. De Lange Keukens heeft voor dit proces onze hulp ingeschakeld.

Ondersteuning bij online marketing is heel breed. We zijn maandelijks op veel vlakken actief voor deze grote keukenspecialist in Ommen. Zo zorgen we ervoor dat op elke pagina de juiste belangrijke zoekwoorden vermeld staan zodat de site makkelijk te vinden is voor potentiële klanten. Verder zijn we actief op sociale media, denken we reclamecampagnes voor De Lange Keukens uit en breiden we de website uit met blogs.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze werkzaamheden? Ben je ook op zoek naar een partij die je kan ondersteunen bij online marketing? Of heb je een nieuwe website nodig? Neem dan contact met ons op! We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek.