Nieuwe website voor Ommer Bissingh online 

StandOut Reclame is ook dit jaar weer sponsor van de Ommer Bissingh. Dit jaar mogen we onszelf zelfs Diamant sponsor noemen! We helpen de Stichting Ommer Bissingh met het verzorgen van veel pr-materiaal zoals flyers, banners en meer. Ook ontwikkelden we dit jaar een nieuwe website voor de Bissingh.

Om het jaarlijkse zomerevenement van Ommen zo goed mogelijk te voorzien van publieke aandacht, verzorgen wij ook dit jaar weer al het drukwerk zoals de flyers en de banners. Mede dankzij onze hulp krijgt het evenement in Ommen, de stad waar ook ons kantoor staat, de aandacht die het verdient. Ook vorig jaar maakten we al vele flyers en posters voor de verschillende Bissingh dagen en muziekavonden.

Focus op sfeer en programma

Ook maakten we dit jaar een nieuwe website voor de stichting Ommer Bissingh. Met deze website kan de organisatie van het zomerse evenement alle informatie over de Bissingh dagen overzichtelijk plaatsen en delen. Bij het ontwerpen van de website hebben we uiteraard rekening gehouden met de kleuren en uitstraling van Ommen. Door gebruik te maken van Bissingh foto’s van voorgaande jaren zie je direct de sfeer van het jaarlijkse zomerevenement van Ommen. De video header op de homepagina laat zien hoe druk het is tijdens deze gezellige dagen.ommer bissingh

In die nieuwe website is veel aandacht en ruimte voor de programma’s. Bezoekers van de website moeten direct kunnen klikken naar de programma’s van de Bissingh dag waarover ze meer informatie willen. De Stichting Ommer Bissingh kan heel gemakkelijk zelf nieuwe informatie aan de website toevoegen. In het fotoboek kunnen straks foto’s geplaatst worden van de gezellige Bissingh dagen en avonden.

Benieuwd naar de nieuwe website van de Ommer Bissingh? Bekijk hem hier!