Wat is grafisch ontwerp

Al deze voorbeelden communiceren door een samenspel van beelden, vormen, kleuren en typografie. Grafisch ontwerp is een creatief proces dat zich richt op visuele communicatie. Het vertelt een verhaal, brengt een idee over of wordt toegepast om problemen op te lossen. Een goed ontwerp weet de aandacht van je klant te trekken, interesse te wekken, spoort aan tot actie en zorgt voor eenheid en herkenning van je merk.

macbook

De mogelijkheden zijn groot

Er zijn veel soorten grafisch ontwerp, digitaal én print. StandOut is jouw partner voor branding, marketing, UX en UI. Wij werken aan veelzijdige opdrachten zoals het ontwerpen van een logo, huisstijlmiddelen, social- advertising en content, websites en apps, promotiemateriaal en signing. Hoe kunnen we jou helpen?

Grafische vormgeving / ontwerp

Is het nou grafische vormgeving of ontwerp, graphic design of visuele communicatie? Deze begrippen worden worden vaak door elkaar gebruikt. Voor de duidelijkheid: ze verwijzen allemaal naar hetzelfde proces. Namelijk het creëren van visuele inhoud om boodschappen te communiceren.