Een web app laten maken die bij past bij jouw bedrijf

Wil jij een web app laten maken voor je bedrijf, dan zijn er veel aspecten waar je rekening mee moet houden. Daarom is het goed om zo duidelijk mogelijk te noteren wat de functie van de applicatie moet zijn, en hoe deze efficiënt bijdraagt aan de optimalisatie van je website of webshop. Wat is de behoefte? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een rapportage tool om over te stappen van papieren formulieren naar een digitaal systeem. Of ben je een projectleider en op zoek naar een totaaloplossing voor projectinrichters, van project overzicht tot een dynamische planning met geïntrigeerd ticketsysteem.

Er zijn veel mogelijkheden. Wil jij meer weten of een web app laten maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden in een kennismakingsgesprek.

Een op maat gemaakte applicatie

Een web app is altijd maatwerk software. Wil je een web app laten maken, dan kijken we eerst naar je wensen en behoeften. We starten niet zomaar met het bouwen van een applicatie, want zonder plan geen succes. Daarom hechten wij veel waarde aan een intensieve samenwerking. We starten altijd met een vrijblijvende kennismaking, zodat wij je wensen en behoeften in kaart kunnen brengen. Is er een klik, dan starten we samen het traject.

We starten het traject met het maken van een plan. Wat zijn de mogelijkheden en wat is haalbaar. Soms hoeven we niet het wiel opnieuw uit te vinden, maar zijn er al bestaande applicaties die we kunnen ombouwen naar een op maat gemaakte webapplicatie voor jouw bedrijf. Staat er een goed plan, dan vervolgen we het traject met het design van de app. Hier zorgen we niet alleen voor een passende en unieke look en feel, maar ook naar het proces van de gebruikers. Als het design staat, gaat de app over naar Development en starten we met de bouw. Tussentijds houden we je natuurlijk op de hoogte van de voortgang en we bespreken de verschillende stappen. Zo doorlopen we samen het hele proces!