Webapplicatie als maatwerk software

Heb je een website of webshop dan kun je kiezen voor een webapplicatie of mobiele applicatie. Met een webapplicatie kunnen je bijvoorbeeld je efficiëntie op je website verbeteren en kan dit ondersteunen bij je werkprocessen. Denk aan rapportage tools, het digitaliseren van formulieren. Ook complexe bedrijfsoplossingen zoals CRM-systemen en projectmanagement tools behoren tot de mogelijkheden bij maatwerk software.

Wil jij een webapplicatie toevoegen aan je digitale strategie? Neem contact met ons op, dan plannen we vrijblijvend een afspraak en kijken of we een “klik” hebben.

macbook

Kies voor een mobiele applicatie

Wil je als bedrijf een app laten maken? Geen probleem, daar hebben wij ook ervaring mee. Met een mobiele applicatie vraag je je klanten een programma te downloaden en installeren op hun smartphone of tablet. Zit je bedrijf in de e-commerce, ben je werkzaam in de fitness sector of heb jij een recreatief bedrijf? Met een mobiele app kun je voor jouw bedrijf net dat stapje extra zetten voor je klanten. Denk aan groepslessen bekijken en reserveren via de app. Of juist alle informatie over je verblijf in één overzichtelijke app. Mobiele apps kunnen ook gedeeltelijk of volledig functioneren zonder actieve internetverbinding. Waardoor het altijd toegankelijk is voor je klanten.

Zonder plan geen succes! Samen een plan maken? We maken graag kennis met jou en jouw bedrijf!

Het wiel niet opnieuw uitvinden

We hebben het nu over maatwerk software, maar dat betekent niet dat we altijd het wiel opnieuw hoeven uit te vinden. Wil je processen automatiseren, dan bestaat daar vaak al software voor die met diverse systemen verbonden kan worden. Het doel van maatwerk software is vaak slimme oplossingen te vinden die je website of webshop efficiënter maken. Voor jou én voor je klanten. Dat kan het beter stoomlijnen van je workflow zijn, maar ook het automatiseren van bestellingen naar jullie boekhoudsysteem. Elke bedrijf is uniek, dus ook bestaande oplossingen stemmen we specifiek af op jouw wensen en behoeften.