Webshop

Met een goede webshop opent jouw winkel zijn deuren voor heel Nederland. Waarschijnlijk wist je dit allang maar meer dan 90% van Nederland shopt weleens online en dit biedt enorme kansen. Met een website die overzichtelijk is, makkelijk werkt en goed vindbaar is op Google, bereik je een nieuwe doelgroep.

Bij een webshop is het van belang dat je klanten snel kunnen vinden wat ze zoeken binnen jouw assortiment. Hoe zorg je bijvoorbeeld dat mensen vinden wat ze zoeken in je enorme assortiment. Hoe zorg je ervoor dat betalingen niet alleen veilig gebeuren, maar ook nog eens overzichtelijk in je boekhouding terechtkomen. En hoe zorg je dat het up to date is en je geen producten verkoopt die al uitverkocht zijn? Met deze en nog veel meer uitdagingen hebben we ondernemers geholpen en met deze ervaring helpen we jou ook graag.

QUOTE

Raak niet verstrikt in je eigen webshop!

Wil je de stap zetten naar een online winkel, maar weet je niet waar je moet beginnen? Begin dan met een gratis strategiegesprek bij StandOut. Samen kijken we naar je wensen en hoe we die kunnen realiseren. Ook als je plannen nog niet concreet zijn denken we graag met je mee en geven we je inzicht in wat er allemaal bij komt kijken om een webshop op te zetten.

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Een webshop die nieuwe klanten binnenhaalt

Je bent klaar om de stap naar een online winkel te maken? Dan starten we met een kennismakingsgesprek waarin we samen onderzoeken wat jouw doelen zijn. Wie is je doelgroep? Hoeveel nieuwe klanten wil je per maand binnenhalen? Waarom moeten klanten juist bij jou kopen? Meestal bouwen we niet alleen de webshop, maar stellen we ook een marketingplan op. Uiteindelijk doel is natuurlijk niet de webshop op zich, maar dat jij nieuwe klanten binnen gaat halen.

Cases

Komt jouw webshop nog uit the stone age?