Boost jouw onderneming met subsidie

“Ondernemers die gebruikmaken van digitale mogelijkheden groeien sneller, maken meer winst en werken efficiënter dan ondernemers die dat niet doen.”

Dit wil jij toch ook? Mijn Digitale Zaak ondersteunt ondernemers die zich verder willen ontwikkelen voor een digitale transformatie en dus groei! Wij kunnen jou daarbij helpen. Go digital, vraag nu jouw offerte aan of neem contact met ons op!

samen met onze experts

StandOut helpt je digitaliseren

Wij zijn een geselecteerde aanbieder voor Mijn Digitale Zaak. Om direct met de deur in huis te vallen; jouw onderneming digitaler maken is precies onze expertise! 🔥

Check onze cases eens

Krachtige online marketingstrategie

Investering v.a. €4.500,-

/ Jouw onderneming een keiharde digitale boost geven, dat is waar we ons op gaan focussen met deze online marketingstrategie. Precies die stappen maken die jouw bedrijf nodig heeft om te groeien. In onze strategie duiken we in jouw bedrijf, klanten en hoe dit aangevlogen wordt.  Op basis van onderzoek, marketingsessies én onze expertise zetten we een passende marketingstrategie op.

Waar we ons in een marketingstrategie op kunnen richten? Van sterke SEO-waardes, hoog scorende advertenties tot een passende social media aanpak. Alles om te zorgen dat we jouw bedrijf klaarstomen voor de toekomst.

Let's go!

Website, shop of app die groei mogelijk maakt

Investering v.a. €5.000,-

/ Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe klantvriendelijke website, opgebouwd uit schone code én er tof en modern uitziet? Wil je investeren in een efficiënter en overzichtelijk bedrijfsproces? Wil je een webshop met een super-soepel bestelproces? Een gebruiksvriendelijke “Mijn Omgeving” of (web)applicatie? Ga samen met ons voor een digitale verbetering!

Heb je nog geen idee wat jouw bedrijf nodig heeft, maar weet je wel dat je stappen wil maken? Ook dan kunnen wij helpen!

Wordt jouw bedrijf dé digital leader in jullie branche?

Let's go!

Vraag snel je subsidie aan

Via Mijn Digitale Zaak vraag je een subsidie aan om je te helpen bij de investering in het digitaliseren van je bedrijf. Hoe die subsidie is opgebouwd (check de voorwaarden):

  • 50% subsidie tot een maximum van € 2.500, waarvan maximaal € 500 voor advies. Dit houdt in dat bij een bedrag van €5.000, je tot €2.500 subsidie kan krijgen, als deze digitalisering voldoet aan de eisen. Welke dingen hieronder vallen? Kijk dan op de routekaart van Mijn Digitale Zaak.

De subsidie is aan te vragen vanaf 17 mei 2023. De einddatum voor de subsidie is 14 juli 2023. Je moet er dus echt snel bij zijn! Het totaalbudget is € 870.000 en dat is zo op. Vraag jouw offerte dus nu aan!

Zet nu de volgende stap

Dit is wat we doen

Jouw bedrijf succesvoller maken!

Hebben we je interesse gewekt? Onderneem snel actie en maak samen met ons jouw bedrijf succesvoller! Meer over ons weten? Loop onze website eens door of neem direct contact op!

Wil je weten hoe wij werken Trots op onze cases, check it out! Maak kennis met onze experts

Cases