Boost jouw onderneming

“Ondernemers die gebruikmaken van digitale mogelijkheden groeien sneller, maken meer winst en werken efficiënter dan ondernemers die dat niet doen.”

Dit wil jij toch ook? Mijn Digitale Zaak ondersteunt ondernemers, met een bedrijfsgrootte van 2 – 50 medewerkers, die digitaler willen gaan werken. En wij kunnen jou daarbij helpen. Go digital, wij helpen je met de aanvraag van je subsidie!

samen met onze experts

StandOut helpt je digitaliseren

Wij zijn een geselecteerde aanbieder voor Mijn Digitale Zaak. Om direct maar met de deur in huis te vallen; jouw onderneming digitaler maken is zeg maar onze expertise! 🔥

Check onze cases eens

Webdesign en online marketing

Investering v.a. €3.000,- en €990,- per maand.

/ Heb jij een website/webshop maar vind je niet de juiste klanten? Of wil jij juist een constante stroom aan nieuwe klanten en krijg je dat zelf niet voor elkaar? Wij helpen je! Met een perfect werkende website en een retegoede online marketingcampagne, die naadloos op elkaar aansluiten, krijgen we dit voor elkaar!

We starten altijd met een brand sprint. In een sessie van een dagdeel gaan we samen opzoek naar jouw marketinggoud! Tijdens deze sessie beantwoorden we diverse vragen en kijken wij waarom jij doet wat je doet. De brand sprint is de perfecte basis voor een ijzersterke website en marketingplan.

Let's go!

Maatwerk software en (Web)applicaties

Investering v.a. €10.000,-

/Wil je investeren in een efficiënter bedrijfsproces? Wil je een webshop met een super-soepel bestelproces? Bedrijfsprocessen digitaliseren en efficiënter maken? Een gebruiksvriendelijke “Mijn Omgeving”? Of (web)applicatie? Ga samen met ons voor een digitale verbetering!

Wordt jouw bedrijf dé digital leader in jullie branche? Lees meer over maatwerk software of webapplicaties

Let's go!

Vraag snel je subsidie aan

Via Mijn Digitale Zaak vraag je een subsidie aan om je te helpen bij de investering in het digitaliseren van je bedrijf. De hoogte subsidie (bij voldoen aan de voorwaarden):

  • 50% subsidie tot een maximum van € 2.500, waarvan maximaal € 500 voor advies.

Je kunt de subsidie nu al aanvragen, wij helpen je daar graag bij! De einddatum voor de subsidie is 30 november 2022. Dat lijkt nog ver weg, maar de aanvragen worden behandeld op basis van binnenkomst. Je moet er dus echt snel bij zijn! Het totaalbudget is € 1.700.000 en dat is zo op.

Zet nu de volgende stap

Dit is wat we doen

Jouw bedrijf succesvoller maken!

Hebben we je interesse gewekt? Onderneem snel actie en maak samen met ons jouw bedrijf succesvoller! Meer over ons weten? Loop onze website eens door of neem direct contact op!

Wil je weten hoe wij werken Trots op onze cases, check it out! Maak kennis met onze experts

Cases