Webdesign bureau Dedemsvaart

Als webdesign bureau kunnen we onze klanten in Dedemsvaart goed bedienen. Omdat we in Ommen gevestigd zijn, zitten we vlak bij Dedemsvaart en weten we goed de lokale markt online te bereiken met een goede website. Door bij de start van een webdesign traject in Dedemsvaart goed in te zoomen op de doelgroep en het doel van de website, kunnen we een hele effectieve website bouwen.

Website laten maken Dedemsvaart

Als je een website wilt laten maken in Dedemsvaart komen we graag – volledig vrijblijvend – bij je langs. We starten al onze trajecten altijd eerst met een goede kennismaking zodat we allebei weten of er een “klik” is. Als die er is, komen we met een voorstel voor een webdesign traject.

Nieuwe website, eigen webshop

Bloembinderij Henk de Jonge uit Dedemsvaart is een zeer kwalitatieve bloemenwinkel die zicht typeert door een eigen unieke stijl. In een interview met StandOut vertelt Yvonne van der Veen over de samenwerking met StandOut en de nieuwe webshop. “Wij zijn een webshop gestart naar aanleiding van onze website. We werkten jaren met allerlei organisaties, maar daardoor hadden we een website via deze organisaties. We konden te weinig van onze eigen winkel laten zien. Daarom hebben we de stap gemaakt naar een eigen webshop!”

Lees het hele verhaal

Webdesign Jarola Group

Voor onze klant Jarola Group in Lutten (grenzend aan Dedemsvaart) hebben we de nieuwe website mogen ontwikkelen in samenwerking met Villa5.

macbook