Webdesign Twente

Als webdesign bureau bedienen we ook veel klanten in Twente! Vanuit Ommen rijden we graag even richting het mooie Twente. We komen graag langs om de mogelijkheden voor een nieuw webdesign voor jouw website te bespreken. Tijdens een eerste vrijblijvende afspraak kijken we vooral of en een “klik” is en of we dezelfde taal spreken (figuurlijk natuurlijk ;)). Is er een klik, dan starten we altijd een traject. Deze begint bij de magneetsessie. Waarin we jouw bedrijf in Twente leren kennen, dat vinden we heel erg belangrijk. Zo kunnen we het website traject voortvarend doorlopen.

Het doel van je website

Tijdens het website traject stellen we een aantal doelen vast. Het is kaart brengen van de juiste doelen is heel erg belangrijk. Zo zorgen we ervoor dat je website aansluit bij doelgroep in Twente of daarbuiten, én dat je website effectief is. Maar wie is je doelgroep? En wat spreekt je aan in je huidige website en hoe staat jullie webdesign tegenover andere bedrijven uit Twente? We zijn daarnaast heel nieuwsgierig naar de kern en huidige doelstellingen van je bedrijf. Ieder bedrijf is uniek, dus ook jouw bedrijf! En dat unieke willen we terug laten komen in het webdesign.

 

Een nieuwe webdesign in Twente voor Yes : tech careers

Voor Yes mochten wij in samenwerking met JA! rebranding agency (en ja het staat er echt, Yes en Ja) de technische realisatie uitvoeren. Een strak, modern en eigentijds webdesign voor het bedrijf in Twente. Yes is een detaceringsbureau voor techprofessionals. De opdracht was duidelijk, een goed webdesign met een goed werkende vacatures methode. In een extern programma worden de vacatures ingevuld en door middel van code op de juiste manier op de website gezet. Zo blijft de huisstijl altijd bewaakt en wordt de juiste informatie op dezelfde manier getoond, zónder elke vacature helemaal handmatig op te hoeven bouwen.

Website Roald Hans

Op basis van het ontwerp van JA! rebranding agency mochten we de website voor Roald Hans in Vriezenveen ontwikkelen.

macbook