Webdesign bureau Hoogeveen

Vanuit Ommen rijden we in 20 minuten naar Hoogeveen. En dat is heel prettig! Want we komen graag bij je langs om de mogelijkheden voor een nieuw webdesign te bespreken. Omdat we al bekend zijn in Hoogeveen weten we de lokale online markt goed te bereiken. Om te kijken of er een klik is, starten we altijd met een vrijblijvende afspraak. Zo kunnen we samen kijken of we een website traject aan willen gaan. Hebben we een klik, dan starten we het traject vaak met een magneetsessie, waarin we jouw bedrijf in Hoogeveen leren kennen. Vervolgens lopen we samen het hele website traject door.

Wat is het doel?

Tijdens het website traject stellen we doelen vast. Door direct de doelen in kaart te brengen, kunnen we echt een effectieve website bouwen die aansluit bij jouw doelgroep. Want wie is je doelgroep en wat is het doel van je website? Wat wil je met je website in Hoogeveen bereiken, of misschien zelfs daarbuiten? We bespreken wat de kern is van je bedrijf en de doelstellingen die jouw bedrijf heeft. Als we alle informatie hebben verzameld maken we een passend webdesign, uniek voor jouw website!

Webdesign De Westerkim in Hoogeveen

De Westerkim is een christelijk woonzorgcentrum in Hoogeveen. Zij waren op zoek naar een nieuw webdesign en kamen uiteindelijk bij ons terecht. Wij hebben de website voor ze ontworpen en gerealiseerd. De Westerkim blijft groeien met de website. Zo hebben we tijdens corona op de momenten dat het mocht een reserveringssysteem gebouwd waarin familie van bewoners zich konden aanmelden voor een bezoek aan de bewoner.

De Westerkim organiseert ook online activiteiten voor de bewoners. Ook deze pagina hebben wij in samenwerking met de Westerkim gebouwd. Bewoners zien een overzicht voor de activiteiten van de betreffende week en kunnen zich (indien nodig) aanmelden voor de activiteit. De begeleiders kunnen vooruit werken en per week de activiteiten plaatsen. De week wordt automatisch op maandagochtend ververst.