Website laten maken in Hardenberg

Als je een website wilt laten maken is het belangrijk om duidelijk te hebben wat je doel is van de website. Wil je particulieren of bedrijven bereiken? Zitten ze Hardenberg of ver daarbuiten? En wat wil je dat die personen uit Hardenberg op je website doen? Kortom, het is bij het laten maken van een website van belang om je doel en je doelgroep duidelijk te hebben.

Webdesign Hardenberg: Samen iets moois maken met de klant

De achterliggende drijfveer waar zowel Gert als Marja van Van Braak Zonweringen volledig achter staan. Met deze instelling in ons achterhoofd zijn wij begonnen aan een energiek en positief traject om samen de website en online marketing nog toegankelijker te maken voor de klant.

Om tot de essentie van het bedrijf te komen, hebben we een brand sprint van een dagdeel uitgevoerd. In zo’n brand sprint onderzoeken we de wensen van de klant voor de aankomende 20 jaar, kijken we naar de kernwaardes en ontdekken waar de producten van de klant liggen in de markt. Op deze manier kunnen we door middel van de what, how en why een strategie uitzetten om op de juiste manier de (potentiële) klant te bereiken.

Lees het hele verhaal

Webdesign Troubadour Hardenberg

Voor Troubadour Hardenberg mochten we deze smaakvolle, nieuwe website ontwerpen en bouwen.

macbook