Zoek jij een webdesign bedrijf in Drenthe?

Is jouw website toe aan een nieuwe stijl? Of wil jij je website uitbreiden naar een webshop op app? Wij helpen je graag! We starten altijd met een vrijblijvende afspraak om te kijken of de “klik” er is. Hebben we een klik, dan vervolgen we de afspraak vaak met een magneetsessie, waarin we jouw bedrijf in Dalfsen leren kennen.

Zoek jij zelf een goede webdesign partij in Dalfsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Het doel van je website

Wat wil je met je bedrijf bereiken? Ben je lokaal en bedien je je klanten in Drenthe? Of zitten je klanten overal in Nederland, of zelfs daarbuiten? Het is belangrijk om altijd eerst je doelen vast te stellen. Dat doen we tijdens het website traject. Bij de start zoomen we direct in op het doel en de doelgroep. Wie zijn je klanten en hoe kun jij ze ondersteunen? Alle informatie passen we toe bij het bouwen van je website. Elk bedrijf is uniek en heeft zijn eigen doelstelling. Wij geloven niet in een standaard oplossing voor onze klanten. Daarom krijg jij gegarandeerd een persoonlijk, op jouw bedrijf gericht, webdesign!

Klant in Drenthe: Huus van de taol

Huus van de Taol is bezig om het Drents goed op de kaart te krijgen en te houden. Daarnaast hebben zij door de provincie nog zo’n 180 vrijwilligers die zich inzetten en ons helpen met het organiseren van activiteiten om het Drents te promoten.

Voor Huus van de Taol maakten wij een webshop die aansloot bij dit doel. Op de website vind je alle informatie over de Drentse taal en informatie over alle activiteiten. Op de webshop kun je Drents-talige boeken bestellen of je aanmelden voor cursussen over of in het Drents.

Technische realistatie: webdesig Imagro

Voor Imagro Groep in Beilen ontwikkelden we in samenwerking met Villa 5 de website.

macbook