Mijn digitale zaak subsidie

De pilot van Mijn Digitale Zaak in 2022 en 2023 is inmiddels afgerond en op dit moment wordt deze pilot geëvalueerd. Meer dan 56.000 ondernemers zijn bereikt en er is aan 816 ondernemers subsidie verleend. Het lijkt er dus op dat Mijn Digitale Zaak een groot succes was. Of Mijn Digitale Zaak in 2024 ook weer online komt weten we helaas nog niet, maar dat er in de toekomst weer een digitaliseringssubsidie komt lijkt heel aannemelijk.

Aangesloten bij Mijn Digitale Zaak

Als websitebouwer zijn wij natuurlijk aangesloten bij Mijn Digitale Zaak. Op de website Mijndigitalezaak-aanbod.nl zijn wij te vinden als digitaliseringspartner. Hoewel er op dit moment geen subsidie verleend wordt verwachten we dat deze regeling in de toekomst weer actief wordt.

Subsidie MKB-voucher Overijssel

De subsidieregeling van Mijn Digitale Zaak was bedoeld voor ondernemers die zich willen voorbereiden op de toekomst! Met een tweetal MKB-vouchers heeft Overijssel de digitalisering willen aanjagen. Met MKB-voucher 1 was het mogelijk om een subsidie te krijgen voor het laten bouwen van een website. Met MKB-voucher 2 was het mogelijk om te onderzoeken wat je allemaal kon digitaliseren, bijv. door het laten bouwen van een applicatie.

Website subsidie bij RVO

Hoewel er het moment van schrijven geen actieve subsidieregelingen zijn in Overijssel. Is dit per provincie verschillend. De actuele en toekomstige subsidies zijn in de meeste gevallen terug te vinden op de provinciale websites en op de website van de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland)

Boost jouw website met een subsidie

Als er weer een subsidie voor je website beschikbaar komt vraag hem dan snel aan. Tot nu toe bereikte alle website subsidies snel hun budget. Zodra je een subsidiemogelijkheid ziet, laat het ons weten! Wij komen snel met een offerte die je kan gebruiken in de aanvraag. Wie weet boosten we jouw website wel met subsidie!