Zoekmachine adverteren (SEA)

Mensen zoeken online naar producten of diensten, dat weet iedereen. Als jij een bedrijf hebt is het van groot belang dat die potentiële klant jouw producten of diensten direct kan vinden in Google. . Met Google Ads bereik je deze potentiële klanten heel snel. Je toont een advertentie van jezelf aan bezoekers op Google die actief zoeken naar jouw product of dienst. Een goed ingerichte campagne verdient zichzelf makkelijk terug, doordat je direct inspeelt op de behoefte van je klanten. Voor veel bedrijven is Google Ads dan ook een belangrijke bron voor nieuwe klanten en meer omzet. Dat wil jij toch ook? Of sta je liever je positie af aan de concurrent die wel betaalt?

QUOTE

Een goede campagne zorgt voor meer dan alleen omzet

Er zijn verschillende manieren om te adverteren in Google. Je kunt je richten op sales, maar ook op leads of websitebezoeken. Een goede campagne genereert naast omzet, ook klantenbinding. Het instellen van een goede campagne is een vak op zich! Onze experts helpen je hier natuurlijk graag bij!

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Zoekmachine adverteren (SEA)

Iedereen heeft ze wel eens gezien en er waarschijnlijk op geklikt. De advertenties in Google. Deze advertenties zorgen ervoor dat je snel bovenaan in de zoekmachines komt. Adverteren doe je met Google Ads, een online marketingtool die ook wel Search Engine Advertising (SEA) wordt genoemd. Je kunt met deze tool gericht adverteren in Google. Adverteren in Google is een ideale manier om snel en gericht resultaat te boeken. Het is een korte termijnstrategie. Je betaalt voor elke klik op je advertentie.

Benut je budget optimaal

Hoeveel geld jij maximaal wilt inzetten voor het adverteren is aan jou. Samen bepalen we het precieze budget, want je investering moet geld opleveren en geen geld kosten. Het in te zetten budget is afhankelijk van een aantal factoren. Zo berekenen we eerst hoeveel een lead via Google Ads mag kosten. Ook de concurrentie heeft invloed op prijs per klik. Is er veel concurrentie? Dan kost een klik waarschijnlijk meer dan wanneer je uniek in je soort bent. Wij helpen je graag om je advertentiebudget vast te stellen!

Meetbaar maken van je advertenties

Het mooie van Google Ads is dat alles meetbaar is. Of je nu leads verzamelt of producten verkoopt, het resultaat is altijd zichtbaar. Zo kunnen we snel schakelen als we zien dat een advertentie beter kan scoren. Vind je dit allemaal te technisch? Wij geven je een passend advies! Wij nemen het beheer van je account over en zorgen dat de advertenties optimaal presteren. We monitoren en optimaliseren de advertenties voor het beste resultaat.

Geef jij veel geld uit aan marketing, maar levert het niets op?