Wij zijn verhuisd! 🏠 

Na maandenlang ’s avonds klussen, weekenden doorploeteren en héél veel lagen oranje verf in een spreekkamer is het dan zover. Wij zijn over! Wij verruilden het welbekende kantoor aan de Kruisstraat 6 voor een groeiwaardige ruimte aan de Van Reeuwijkstraat 44 – nog altijd in het mooie Ommen. En daar genieten we al een tijdje van rust en ruimte! Kijk je mee?!

Klussen, klussen en nog eens klussen…

Dat klussen, dat was nogal wat! Er werden nieuwe spreekkamers gebouwd, vloeren gelegd en keukentjes gemonteerd. Elektra werd op de juiste manier aangesloten en wandjes werden in de verf gezet – de één met een enkele laag klaar, de ander met een laag of zeven. Maar het is daardoor wel héél gaaf geworden. We geven je even een before, during and after. Pas op, er is schokkend veel werk verzet!

+27

Klusavonden

+7

Lagen oranje verf

+3

Aantal nieuwe spreekkamers

Mr. Blue, Mr. Orange en Mr Grey 

Oké, we zijn er over de namen nog niet helemaal uit – maar ze zijn wel heel erg tof geworden! De StandOut kleuren gerealiseerd in onze 3 spreekkamers. Kom je op afspraak? Dan is de kans groot dat jij onze blauwe of oranje kamer nog beter van binnen gaat bekijken. Of misschien zie je ze wel op een zoom-meeting voorbij komen! 👀

De grijze ruimte is onze ‘stilte’ werkplek, maar Jorin twijfelt nog om deze kamer stiekem over te nemen als kantoortje voor hemzelf 😉 Zonder gekheid, deze ruimte is een echte toevoeging voor iedere collega om rustig te telefoneren of om je even helemaal af te sluiten en volledige focus op het werk te hebben.

Een klein bedankje aan de harde werkers! 

Zonder jullie was StandOut 3.0 niet zo gaaf geworden. Daarom willen we de volgende mensen even bedanken: de heren van Valk, de (schoon)ouders van Jeroen en Jorin, de sterke vrienden van Mathieu en natuurlijk onze collega’s op de verhuisdag zelf. En dan, nog een flinke shout-out naar Jorin, Jeroen én Mathieu. Heren – chapeau! Er zijn wat uren slaap aan verloren gegaan, wat weekenden aan verspilt, maar we zitten en het is hier fantastisch. Well done! 🤌