StandOut-webdesign-home

Groei is de basis  
van elk succesvol bedrijf 

Als jij met ons in contact komt heb je vast een doel voor ogen. Wil je een nieuwe website of webshop? Of heb je hulp nodig bij het vergroten van je naamsbekendheid? StandOut helpt je bij het behalen van je doelen en we beginnen altijd bij het begin.

Allereerst gaan we je doelen concreet maken. Want je wilt misschien wel een nieuwe website, maar dat is natuurlijk niet het doel op zich. Het gaat erom wát je met die nieuwe website wilt bereiken. Wat moet deze voor je doen? Meer leads binnenhalen, e-mailadressen verzamelen? Of wil je producten via een webshop gaan verkopen?

Plan op maat

Om bovenstaande vragen te beantwoorden starten we bijna altijd met een brand sprint. In een sessie van een dagdeel gaan we op zoek naar wat jouw bedrijf écht uniek maakt. Welk probleem van je potentiële klanten los jij op? Waarom doet je bedrijf wat het doet?

De uitkomst van de brand sprint gebruiken we voor het opzetten van de vervolgstappen. Die stappen zijn afhankelijk van jouw doelen. Denk aan het opzetten van een marketingcampagne, het ontwerpen van een nieuwe huisstijl of het ontwikkelen van een nieuwe website. Voor iedere klant maken wij een plan op maat.

Strategie

Brand sprint

In een sessie van een dagdeel ontdekken we samen het marketinggoud van jouw bedrijf. Welk probleem van potentiële klanten los jij op? Waarom moet een klant bij jou kopen?

Lees verder

Marketingplan

Een marketingplan bestaat uit jouw doelen, doelgroep, aanbod, marketingdoelen en uitvoering. Welke middelen zetten we in? Hoe leveren jouw investeringen zoveel mogelijk op?  

Lees verder

Creatief concept

Wil je een nieuw product lanceren? Bekendheid creëren in een nieuwe regio? Een hele nieuwe doelgroep aanspreken? Tijdens een creatieve conceptsessie bedenken we samen een plan!  

Lees verder

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Kom kennismaken en plan een gesprek met één van onze experts!

In een kennismakingsgesprek ga je met ons in gesprek over jouw (nieuwe) strategie. We vertellen jou hoe we kunnen helpen en je ontvangt direct waardevolle tips.

Let's meet!

Zonder antwoord op deze 7 belangrijke vragen wordt je nieuwe website een flop!

Ga voorbereid naar de webbouwer en download snel je gratis checklist!