Welkom bij de  groeivereniging! 

Ga samen met StandOut het avontuur aan en word
onderdeel van een snelgroeiend marketingbureau vol ambitie.

Momenteel zoeken wij (3) avonturiers op het gebied van

Wij zijn jouw medicijn tegen verveling

Groei verveelt nooit! Daar geloven wij heilig in. Daarom zoeken wij mensen die ambitieus zijn, plezier hebben in wat ze doen en die continu willen leren. Maar ook mensen die ons iets willen leren. Ervaring en een goed CV is interessant, maar het juiste DNA vinden wij nog veel belangrijker. Als jij wil groeien als persoon, met onze klanten en ons bedrijf dan ben jij wat wij zoeken!

ROBOS CONTRACT FURNITURE

De juiste data op het juiste moment

Making Ideas Happen. Het creëren van eindeloze mogelijkheden, de partner in ambacht en samen zorgen voor creatieve innovatie. Met deze boodschap van ROBOS zijn wij samen met hen aan de slag gegaan met het versnellen, verbeteren en automatiseren van hun bedrijfsprocessen.

Cases
Cases

Stichting Al-Ayn For Social Care

456,61% groei voor Stichting Al-Ayn

Voor ANBI-gecertificeerde stichting Al-Ayn verzorgen wij het totaalpakket van de website, content, online marketing, design en offline marketing. Nu de basis goed stond werd het dit jaar tijd om te oogsten en dat is gelukt! Tijdens de Ramadanactie bereikten wij een groei van 456,61% t.o.v. van vorig jaar!

Cases

Vechtdal Accountants

Een sterk concept, een strak design

Op basis van een waardevolle brand sprint hebben we Vechtdal Accountants geholpen bij de doorontwikkeling van hun productaanbod, om vervolgens de huisstijl en de website flink te upgraden.

Cases

StandOut is meer dan ‘alleen je werk’

We hebben een hecht team waar je vrij bent om jezelf te zijn. We proberen elke dag elkaar verder te helpen en plezier te hebben. Vooral dat laatste lukt ons altijd aardig goed. Als je bij StandOut komt werken krijg je de ruimte om met je collega’s te gaan sporten, maar een keertje wat bestellen bij de snackbar hoort er ook gewoon bij. We lunchen altijd samen, omdat we teamgevoel belangrijk vinden, dus laat je bammetjes maar thuis.

Elke werkweek sluiten we af met een VrijMiBo, want we vinden het belangrijk dat je successen viert of zoals Louis van Gaal zou zeggen, we willen: JUICHEN!

Werken met de
nieuwste apparatuur

De wereld waarin je gaat werken is, net als jij, continu in ontwikkeling. Daarom vinden we het belangrijk dat je wel de nieuwste apparatuur tot je beschikking hebt. Je krijgt altijd een gloednieuwe MacBook en daarbij doen we natuurlijk ook even wat AirPods. Heb jij voor je werk nog andere dingen nodig, zoals een achterlijk groot beeldscherm, dan fixen we dat gewoon. Alles zodat jij lekker kan werken!

Klaar voor de groei? Solliciteer direct!

Ben jij klaar om te groeien en met plezier naar je werk te gaan? Solliciteer dan direct. Stuur je CV inclusief een motivatie naar info@standout.nl. Die brief hoeft wat ons betreft niet met ‘geachte heer/mevrouw’ te beginnen, wees gewoon jezelf en laat zien waarom je bij ons wilt werken.