Webdesign

Heb jij een mooie website, maar haal je er zelden klanten mee binnen? Heeft je website je veel geld gekost, maar levert hij niks op? Wat zonde! En dat terwijl een website zoveel goeds voor je bedrijf kan doen. Op internet maakt een goede eerste indruk het verschil tussen doorklikken of wegklikken. En ook als een websitebezoekers wel doorklikt zijn er nog gigantisch veel redenen waardoor hij uiteindelijk toch afhaakt. Zit je website goed in elkaar? Biedt hij direct waar jouw potentiële klant naar op zoek is? Dan zorgt een goede website ervoor dat jij de concurrentie voorblijft, dat mensen doorklikken en een supergoed gevoel bij je merk krijgen. Een goede website is een perfecte vertegenwoordiger van jouw bedrijf die je geen salaris hoeft te betalen, maar wel continu nieuwe klanten voor je werft.

Een goede website is modern, professioneel en betrouwbaar. Dat klinkt logisch, maar websites ontwikkelen zich tegenwoordig in een razendsnel tempo. Het is dus cruciaal om te blijven ontwikkelen en optimaliseren zodat je website blijft werken, veilig is en goed vindbaar blijft voor zoekmachines. Wij hebben jaren ervaring in het bouwen van websites en meer dan 200 websites zijn bij ons in Ommen geboren. Deze kennis zetten we graag in voor jouw nieuwe website.

Wat een goede klik!

Kies je voor StandOut, dan kies je voor een totaalpakket. Wij hebben alle expertise in huis die nodig is om een goede website te bouwen en die zetten we graag voor je in. Vrijwel altijd beginnen we met de brand sprint. Hierin ontdekken we wat je bedrijfsidentiteit is, welke doelgroep(en) je aan wilt spreken en waar je staat ten opzichte van de concurrentie. De brand sprint is uiteindelijk leidend tijdens het gehele proces. Bij belangrijke keuzes kunnen we hier altijd op terugvallen. Vervolgens kijken we of je huidige huisstijl bij je bedrijf past en als het nodig is ontwerpen we een compleet nieuwe huisstijl. Op basis hiervan maken we een webdesign dat volledig voldoet aan je wensen en pas als je écht tevreden bent starten we met de bouw van je website.

Terwijl de website gebouwd wordt kijken we samen alvast verder. Wil je dat StandOut de teksten op je website schrijft, dan gaan we in gesprek over de inhoud van die teksten. Ondertussen beginnen we met het verzamelen van beeldmateriaal. Heb je nog niet genoeg foto’s of geen professionele bedrijfsfotografie? Geen probleem, wij kennen genoeg goede fotografen. Ook gaan we aan de slag met een marketingplan, want wat heb je aan een goede website als je mensen er niet structureel naartoe lokt? Is de website gebouwd, dan vullen deze met content en leggen we je uit hoe de website werkt. Omdat we samen een marketingplan hebben opgezet ligt het plan voor de lancering van je website al klaar. Samen zorgen we ervoor dat je nieuwe website een vliegende start maakt!  

Altijd het doel voor ogen

Een website met een goed webdesign? Die zijn zeldzaam!

Het maken van een goede website is van twee dingen afhankelijk: van het bedrijf dat de website voor je bouwt en van jezelf. Als jij zelf niet voor ogen hebt wat het doel is van je website, dan is het bouwen van een goede website erg lastig. Je potentiële klanten haken af als ze je website bezoeken. Wil jij geen klanten meer verliezen met je website? Wij hebben 7 vragen opgesteld die je beantwoord moét hebben voordat je een website laat bouwen.

Plan een gratis kennismakingsgesprek
Cases

Ben jij blijven hangen in de Comic Sans age?