Webdesign voor Jaarsma Lebbink 

StandOut Reclame heeft de nieuwe website voor Jaarsma + Lebbink, adviesbureau marketing en strategie,  gebouwd en ontworpen. Hierbij heeft StandOut Reclame geadviseerd over de internet marketing en zoekmachine optimalisatie (SEO).

 

Internet marketing advies

Het ontwerp van de website sluit aan bij de huidige huisstijl van Jaarsma + Lebbink. Naast webdesign is geadviseerd om een blog bij te houden. Een blog op uw website is ideaal om kennis te delen en klanten te binden. Naast deze voordelen heeft dit ook een positief effect op de vindbaarheid van de website op relevante zoekwoorden.
Lees meer over de voordelen van bloggen.

Aan de hand van de keywoordanalyse die StandOut Reclame heeft uitgevoerd weet Jaarsma + Lebbink welke zoekwoorden hun potentiële klanten gebruiken. Op basis van deze woorden is de website ingericht om zo een optimaal resultaat te behalen.

Referentie

Na afronding van het project hebben wij deze prachtige referentie ontvangen:

“Standout Reclame heeft naar volle tevredenheid onze website compleet vernieuwd met een eigentijdse vormgeving en uitstraling. Ook met hun praktische en nuchtere adviezen voor SEO, uitgekiende teksten en de integratie met onze social media zijn ze van grote waarde geweest.”

Ir. Thijs Jaarsma, Jaarsma + Lebbink

Bekijk de website en lees het interessante marketing blog op www.jaarmalebbink.nl