Wauw, wat een mijlpaal: we hebben 100 websites gebouwd! 

Het ontwikkelen van deze 100 websites heeft veel bloed, zweet en koffie gekost. We delen de lessen die wij hebben geleerd bij het ontwikkelen van al die websites graag met jou. Want hoe zorg je ervoor dat jouw website succesvol is?

Eén van de belangrijkste dingen die we geleerd hebben is dat je website geen losstaand project is. Voor veel van onze klanten zijn wij na oplevering van hun website structureel werkzaam om de online marketing continu te verbeteren. En daarvan zie je duidelijk resultaat in bezoekersaantallen, aanvragen en feedback van onze klanten:

“Door de AdWords campagne hebben we elke maand meer reserveringen in ons restaurant”

“Dankzij de nieuwe website is dit het beste seizoen voor onze camping”

“We worden goed gevonden en krijgen, naast de bestaande klanten, nu ook veel nieuwe klanten”

Helaas krijgen we ook negatieve reacties:

“Stop maar met de online marketing want ik zit voor de rest van het jaar al vol”

Succesvolle Online Marketing

Met middelen als SEO, AdWords, e-mailmarketing, social media en een goede contentstrategie zorgen wij voor meer bezoekers op je website. Om deze kanalen optimaal te benutten is het van groot belang om hier als ondernemer structureel aanwezig te zijn en bezoekers te boeien met jouw unieke verhaal.

Online marketingpakketten

Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn met dit complete pakket aan online marketingdiensten hebben wij drie online marketingpakketten samengesteld. Voor een vast bedrag per maand helpen wij jou om de marketing van jouw bedrijf structureel te verbeteren.

Bekijk de online marketing pakketten.

Zeker van je online marketing voor een vast bedrag per maand!

Wil jij ook meer aanvragen uit je website?
Kom gerust eens langs. De koffie of thee staat altijd voor je klaar!