Vormgever Marith aan de slag als stagiaire bij StandOut 

Marith Kampinga uit Dedemsvaart is sinds februari 2018 de nieuwe stagiaire binnen ons team. Ze studeert Media Vormgeving aan het Cibap, de vakschool voor verbeelding. Als onze stagiaire werkt ze volop mee aan de lopende vormgevingsklussen. “Dat je zo creatief bezig bent en echt alles zelf vanaf het begin moet bedenken vind ik mooi aan het vak. Op dit moment werk ik vooral aan drukwerk, maar het lijkt me ook leuk om meer te leren over het ontwerpen van websites”, vertelt Marith.

Online vormgeving

Dat is ook precies welk doel stagebegeleider en grafisch vormgever Micha voor haar heeft. “Allereerst maakt ze door echt mee te werken aan onze projecten kennis met onze manier van werken. Daarnaast zou het mooi zijn als ze aan het einde van haar stage een mooie basiskennis heeft rondom het online gedeelte van design. De ontwikkelingen rondom grafisch vormgeving voor online veranderen zo razendsnel dat je een goede basiskennis nodig hebt om hier op in te spelen”, aldus Micha.

Marith gaat verder: “Graag wil ik tijdens deze stage de verschillende programma’s die je nodig hebt voor het maken van zowel online als offline designs, beter leren kennen.” Juist doordat ze bij ons uitgebreid de kans krijgt om echt mee te werken aan projecten voor klanten, zal ze heel snel veel leren.

Stage lopen bij StandOut

Wil jij ook echt bijdragen tijdens je stage en niet alleen maar koffie halen? Kom dan stage lopen bij StandOut Reclame en werk mee aan de meest gave projecten voor onze klanten. Of je nu een opleiding volgt tot vormgever, programmeur of marketeer. We vinden bijna altijd wel een gepaste stageplaats voor je! Stuur een open sollicitatie naar info@standoutreclame.nl of kijk op ons vacaturepagina.

Wil je een nieuwe website?

Zonder antwoord op deze 7 belangrijke vragen wordt je nieuwe website een flop!

Ga voorbereid naar de webbouwer en download snel je gratis checklist!