Vacature Ervaren Digital Marketeer (32-40 uur)

Ben jij helemaal thuis in de wereld van digital advertising en heb je relevante en actuele werkervaring in het vak als digital marketeer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op een werkdag als digital marketeer bij StandOut werk je hard om de doelstellingen van onze klanten te behalen. Een greep uit je werkzaamheden; je ontwikkelt succesvolle AdWords en social mediacampagnes. Ook analyseer je resultaten en werk je continu aan het optimaliseren van de campagnes. Voor een SEO en SEA keyword onderzoek draai jij je hand niet om en ook het uitvoeren van e-mailmarketing hoort in het straatje van jouw kwaliteiten thuis.

Niet alleen ben je een ster in het draaien van succesvolle online marketingcampagnes, ook projectmanagement is aan jou besteed. StandOut bouwt websites en onze marketeers begeleiden deze projecten van begin tot eind. Samen met de klant en het StandOut team breng je wensen en doelstellingen van de klant in beeld en zorg je ervoor dat die doelstellingen omgezet wordt in een succesvolle digitale oplossing.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een analytische marketeer die van aanpakken weet en commercieel is ingesteld. Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring opgedaan bij een bureau. Je kent je weg in de wereld van online- en contentmarketing en bent communicatief vaardig. Verder heb je HBO denk- en werkniveau en schrijf je net zo makkelijk een heldere rapportage als een originele oneliner. Je bent creatief, maar gestructureerd waar nodig. Samen met de rest van het team help je klanten hun doelen te behalen, waarbij jij het aanspreekpunt bent op gebied van online marketing én projectmanagement. Jij begeleidt klanten die een nieuwe website willen of een ander online marketing vraagstuk hebben tijdens het hele proces.

Wie is StandOut?

StandOut werkt hard voor organisaties die op zoek zijn naar resultaat en scherpte in hun marketingcampagnes. Dagelijks werken we aan gevarieerde projecten en ons brede klantenbestand groeit hard. We werken zowel voor internationale spelers als voor de gezelligste horecabedrijven, hoveniers en winkels in de regio.

Wat bieden we jou?

  • Een leuke baan van 32-40 uur per week voor een marktconform salaris;
  • Een plek binnen een jong en gezellig team;
  • Een supersnelle MacBook om op te werken;
  • Werken op een mooie locatie in een gaaf historisch pand in Ommen (gezien COVID-19 kun je uiteraard vanuit huis werken);
  • Als je op kantoor werkt lunchen we samen, dus je kunt je zelfgesmeerde broodjes thuislaten;
  • Op vrijdag een gezellige borrel om samen het weekend in te luiden. Deze borrel doen we nu met enige regelmaat digitaal.

Solliciteren

Iets voor jou? Solliciteer dan snel!  Stuur je motivatie en cv voor 10 november naar: info@standout.nl