Suzanne Olderaan nieuwe stagiaire bij StandOut 

Wij zijn blij met weer een nieuwe stagiaire in ons midden: Suzanne Olderaan. Suzanne is 21 jaar en komt uit Dedemsvaart. Ze volgt de LOI opleiding Mediavormgever. Suzanne werkt volop mee met onze vormgevingsprojecten. Zo leert ze van alles over het ontwerpen van websites, flyers, logo’s en nog veel meer. Niet alleen leert zij nieuwe dingen van ons, door haar creativiteit is ze ook in staat ons nieuwe inzichten te bieden.

 

stagiaire bij StandOut

Commerciële vormgeving

Suzanne heeft StandOut heel bewust uitgekozen als haar stageplek. “Tijdens mijn vorige stage heb ik vooral veel illustratiewerk gedaan en bij StandOut wil ik graag meer leren over de vormgeving van websites.” Bij StandOut ligt de focus natuurlijk op de commerciële kant van grafisch ontwerp. “Ik hoop veel van dit commerciële vormgevingswerk te kunnen doen zodat ik kan leren wat wel en niet werkt.”

Benieuwd naar creatief werk van Suzanne dat ze maakte voordat ze stagiaire bij StandOut werd? Bekijk haar website: suzanneolderaan.com

 

Stage lopen bij StandOut

Wil jij ook echt bijdragen tijdens je stage en niet alleen maar koffie halen? Kom dan stage lopen bij StandOut Reclame en werk mee aan de meest gave projecten voor onze klanten. Of je nu een opleiding volgt tot vormgever, programmeur of marketeer. We vinden bijna altijd wel een gepaste stageplaats voor je! Stuur een open sollicitatie naar info@standoutreclame.nl of kijk op onze vacaturepagina.