Boost jouw onderneming

Vanaf 10 februari is er een subsidieregeling vanuit de Provincie Overijssel beschikbaar voor alle Overijsselse ondernemers in het mkb. Of je nu een bouwbedrijf hebt, in de maakindustrie zit, agrariër of winkelier bent of in de culturele sector actief bent. Ook voor zzp-ers, eenmanszaken, stichtingen, verenigingen en niet op winst gerichte (maatschappelijke of culturele) organisaties.

De Provincie Overijssel adviseert: “Ondernemers moeten op zoek naar andere vormen van dienstverlening en verkoop, een vorm die past bij de 1,5 meter samenleving. Via digitalisering kunnen nieuwe manieren worden gevonden om klanten te bereiken.

Hier zijn twee digitaliseringsvouchers voor vrijgegeven. Deze zijn hieronder zichtbaar.

Subsidieregeling voor ondernemers

Deze subsidieregeling is voor ondernemingen in Overijssel die zich willen voorbereiden op de toekomst. De vouchers zijn bedoelt om stappen te zetten op het gebied van digitalisering, innovatie en scholing.

Lees hier meer over de voorwaarden en hoe je de subsidie kan aanvragen: https://www.overijssel.nl/loket/subsidie/regionale-economie/mkb-voucher/

Voucher 1

Maximaal €2.500,-
“Aanschaf van producten of diensten ter ondersteuning van nieuwe verdienmodellen of digitale dienstverlening en verkoop.

Hieronder valt onder andere:

Neem direct contact op!

Voucher 2

Maximaal €10.000,-
“Onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en productieprocessen, dan wel het verbeteren van bestaande producten, diensten en processen door toepassingen van innovatie.”

Hieronder valt onder andere:

Neem direct contact op!

Dit is wat we doen

Jouw bedrijf succesvoller maken!

Hebben we je interesse gewekt? Onderneem dan snel actie, want er is een maximum bestedingsbudget van €2.080.000,- vanuit de provincie Overijssel.

Meer weten over onze werkwijze? Neem direct contact op! Wat anderen over ons vertellen

Cases