Subsidieregeling Provincie Overijssel; budget is bereikt!

Update 24-07-2020

Het budget van €250.000,- is helaas al bereikt. Er kunnen op dit moment geen nieuwe aanvragen meer worden ingezonden bij de provincie. We houden het nieuws uiteraard in de gaten om te zien of er nog een verhoging komt van het budget en het weer mogelijk is om aanvragen in te zenden.

Wij kunnen natuurlijk nog steeds een offerte voor je opmaken of je voorzien van passend advies over het digitaal bedienen van je klanten.

Sinds afgelopen week is er een subsidieregeling vanuit de Provincie Overijssel beschikbaar voor kleine ondernemingen (max. 50fte).

De Provincie Overijssel adviseert: “Ondernemers moeten op zoek naar andere vormen van dienstverlening en verkoop, een vorm die past bij de 1,5 meter samenleving. Via digitalisering kunnen nieuwe manieren worden gevonden om klanten te bereiken. Daarnaast is digitalisering noodzakelijk voor een duurzame en weerbare economie. COVID-19 benadrukt de noodzaak van digitalisering en biedt tegelijkertijd de kans om dit proces te versnellen.

Wil je meer weten of direct een offerte aanvragen en aan de slag met je nieuwe website, webshop en online marketing?

Neem direct contact met ons op
Of bel ons direct op 0529 76 90 40

Subsidieregeling voor digitalisering

Je klanten digitaal bereiken

Je kunt een subsidie aanvragen voor een investering in het digitaal bereiken van je klanten en om te investeren in de digitalisering van producten of productieprocessen. Er zijn 2 soorten vouchers aan te vragen.

Neem direct contact met ons op Of bel ons direct op 0529 76 90 40

 

Voucher 1

Maximaal €2.500,-
“Aanschaf van producten of diensten voor digitale dienstverlening en/of digitale verkoop die direct bijdragen aan het vergroten van omzet en/of marktbereik, excl. reclame- of advertentiekosten.”

Hieronder valt onder andere:

Voucher 2

Maximaal €10.000,-
“Onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe verdienmodellen, digitale diensten en processen dan wel het verbeteren van bestaande producten, diensten of (productie)processen door toepassing van digitalisering.”

Hieronder valt onder andere:

De subsidie is maximaal 50% van de kosten die voor subsidie in aanmerking komen, met een minimum van € 500,-.
Aan te vragen door: micro ondernemingen (tot 10 fte, max. 2 miljoen jaaromzet) en kleine ondernemingen (tot 50fte, max. 10 miljoen jaaromzet).

Veel van onze diensten vallen dus onder deze subsidieregeling. Bekijk hier al onze diensten!

Meer informatie en de voorwaarden lees je hier.

Neem contact met ons op

Dit is het moment!

Vraag snel een offerte aan

Wacht niet langer met je nieuwe website, webshop of online marketing. Dit is het moment! Heb je interesse neem dan direct contact met ons op. Wij helpen je graag om zo snel mogelijk een offerte o.v.v. de subsidie op te stellen. Hiermee kun jij direct de subsidie aanvragen!

Op dit moment is het budget van €250.000,- bereikt. We houden het nieuws nauwlettend in de gaten of dit budget nog wordt verhoogd.

Neem contact met ons op

Cases