Zonder digitalisering geen toekomst! 

Dat klinkt natuurlijk heel logisch, maar toch blijven sommige bedrijven achter in hun digitale ontwikkeling. En dat terwijl nu hét moment is om te digitaliseren! Wij kunnen je daar mee helpen en Provincie Overijssel wil je daarin financieren. De uitkomst? Een speciale digitalisering-subsidie. Je kunt een subsidie aanvragen vanaf €2500,- tot maximaal €10.000,-. Wat dat precies inhoudt? Dat lees je in dit blog.

 

Subsidie MKB-voucher digitalisering

Een hele mond vol! Hoe wij het uitleggen? Een subsidie om jouw bedrijf verder te digitaliseren. Je komt voor deze subsidie in aanmerking als je jouw onderneming op de volgende punten verder (laat) digitaliseren:

  • Processen automatiseren
  • Bouwen of (laten) ontwikkelen van een website of webshop die aansluiten op je bedrijfsprocessen
  • Data optimalisatie
  • App ontwikkeling en meer!

Dé digitale oplossing voor jouw onderneming

Zie jij digitale ontwikkeling helemaal zitten, maar heb je geen idee welke optimalisatie het beste bij jouw bedrijf aansluit? We are here to help! Samen met jou kijken we welke digitale oplossing het beste past. We stellen een passend plan op, berekenen de offerte en zorgen dat jij deze zo snel mogelijk binnen hebt. Zo heb jij direct inzicht in de kosten én kun je deze offerte gebruiken voor de aanvraag van jouw subsidie. Je leest meer over de voorwaarden en vraagt de subsidie aan via provincie Overijssel.

Ondertussen benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben? Kijk eens tussen onze casepagina. Als full-service digitaal marketingbureau hebben wij alles in-house om jouw bedrijf te helpen met de inzet van de nieuwste digitale ontwikkelingen.

Mogen we meedenken?

StandOut houdt zich dagelijks bezig met de problemen van de klanten van onze klanten. Klinkt depressief? Nee hoor! Want door juist te focussen op de oplossingen voor de problemen van de klanten van onze klanten, genereren onze klanten meer omzet! Snap je het nog? Graag drinken we samen met jou een kopje koffie om eens te praten over de problemen van jouw klanten.

Neem contact met ons op