Studente Lieke aan de slag als stagiaire bij StandOut Reclame 

Lieke Profijt loopt in het eerste half jaar van 2019 stage bij StandOut Reclame. Ze studeert Grafisch Vormgeving aan het Cibap in Zwolle en zit op dit moment in haar laatste jaar. Ze heeft grote dromen, want hierna wil ze graag naar ArtEZ, hogeschool voor de kunsten. Lieke: “Ik wil graag doorleren, want ik houd van studeren.” Dat zeggen waarschijnlijk niet veel studenten haar na, maar Lieke vertelt dat ze het echt heel erg leuk vindt om zichzelf te ontwikkelen.

Ambities

Lieke houdt van illustreren, schilderen en fotograferen. Met haar handen werken. “Ik zou later nooit 40 uur per week alleen maar achter een computer willen zitten. Graag wil ik de ‘kunstige’ kant op. Dat klinkt een beetje zweverig, maar mijn ideale baan zou zijn op een plek waar ik de kunstige en commerciële kant van vormgeving kan combineren. Waar ik op het Cibap vooral veel geleerd heb over het commerciële aspect van vormgeving, hoop ik op ArtEZ vooral meer te leren over de kunstige kant ervan.”

Vormgeving voor onze klanten

Bij StandOut Reclame ondersteunt Lieke onze grafisch vormgever Rik. Voor onze klanten maakt ze allerlei grafische uitingen zoals brochures, advertenties en ook afbeeldingen voor op social media.

Stage lopen bij StandOut

Wil jij ook echt bijdragen tijdens je stage en niet alleen maar koffie halen? Kom dan stage lopen bij StandOut Reclame en werk mee aan de meest gave projecten voor onze klanten. Of je nu een opleiding volgt tot vormgever, programmeur of marketeer. We vinden bijna altijd wel een gepaste stageplaats voor je! Stuur een open sollicitatie naar info@standoutreclame.nl of kijk op ons vacaturepagina.