StandOut neemt na 5,5 jaar afscheid van Paula 

“StandOut zonder Paula? Dat kan toch niet?” Dat was de eerste reactie toen Paula ons vertelde dat ze na 5,5 jaar gaat stoppen bij StandOut. Maar aankomende dinsdag (22 december) is het dan toch echt zover, haar allerlaatste werkdag. 

Paula kwam als tekstschrijver binnen bij StandOut dat toen alleen nog bestond uit Jeroen, Jorin en Mathieu. In de 5,5 jaar die volgde, groeide StandOut naar een bedrijf met 9 werknemers en ging Paula van tekstschrijver naar marketeer en van marketeer naar lead marketing.

Teamplayer

Ondanks dat Paula een begenadigd tekstschrijver en een goede marketeer is, gaan we haar vooral missen om wie ze is. Altijd eerlijk, open en energiek en iemand die echt geïnteresseerd is in hoe het met je gaat. Merkte ze dat iemand vastliep in zijn of haar werkzaamheden dan voelde ze dat feilloos aan én wist ze diegene ook echt te helpen. Een teamplayer dus, die altijd even een wijntje meedronk bij de VrijMiBo en die ons met haar verhalen over haar kinderen altijd wist te vermaken tijdens de lunch.

Afscheidsfeestje

Juist daarom is het extra zuur dat we door corona thuiswerken en haar vertrek op dit moment niet fatsoenlijk kunnen ‘vieren’, maar we gaan dit, zodra het mag, zeker nog doen! Want ondanks dat Paula officieel vanaf 1 januari niet meer bij StandOut werkt, blijft ze altijd één van ons en verwachten (lees: eisen) we dat ze af en toe nog aansluit bij de VrijMiBo’s!

Onze nieuwe marketeer: Simon

Gelukkig staat er weer een ‘nieuwe marketeer’ klaar om het gat dat Paula achterlaat te vullen. We zijn ontzettend blij met de komst van Simon!