StandOut team breidt uit met grafisch vormgever Micha 

Gaaf nieuws! We hebben ons team uitgebreid met een nieuwe grafisch vormgever: Micha van der Vlist. Micha is een zeer goede aanwinst voor ons team, want hij is als grafisch vormgever verantwoordelijk voor de algemene vormgeving binnen StandOut Reclame. Kortom, alles wat ontworpen moet worden, van website tot flyer en van visitekaartje tot magazine, ligt in de handen van Micha. Met de komst van Micha bestaat het team van StandOut nu uit een stagiaire en vijf vaste medewerkers.

grafisch vormgeverOns klantenbestand groeit. En niet alleen in grootte, maar ook in diversiteit. Dit vraagt om veel creativiteit en schakelvermogen van ons team. Ieder StandOut teamlid heeft zijn of haar eigen talenten, maar juist door die talenten samen te bundelen komen we tot de meest succesvolle online en offline marketingmiddelen. Zo streven we er elke dag weer naar om onze klanten succesvoller te maken!

Waarden in vorm gieten

Micha heeft een duidelijk doel in zijn carrière: “Ik streef ernaar om de algemene vormgeving naar een hoger niveau te tillen. Dat betekent dus niet dat ik alleen zelf beter wil worden, maar ook dat ik de kwaliteit van vormgeving in zijn algemeen wil verbeteren. Niet alleen binnen StandOut Reclame, maar ook verder.” Micha vertelt verder: “Als ik voor onze klanten ontwerp, houd ik altijd de achtergrond en de waarden van het bedrijf in gedachten. Ik vind het mooi om dat waar een bedrijf goed in is, in een vorm te kunnen gieten.”

Binnen ons team zijn de skills van Micha meer dan welkom. We kunnen nu nóg meer stappen zetten op het gebied van kwalitatieve ontwerpen. Micha vertelt dat zijn ervaring als zelfstandig ondernemer heel goed van pas komt binnen deze functie. “Ik weet voor welke uitdagingen ondernemers staan en zo kan ik me goed verplaatsen in StandOut Reclame. Alles draait om het zo goed mogelijk vertalen van de wensen van de klant.”

Meer weten?

Lees hier meer over vormgeving en hoe belangrijk een goed ontwerp is voor jouw succes! Benieuwd naar het werk van Micha? In zijn eerste week kon hij direct aan de bak voor onze klant EvertsenBouw. Micha ontwierp een magazine en vernieuwde het design van de website. Lees meer.