Sneak Preview: nieuwe website voor Resultaatbepalers 

Op dit moment werken we hard aan de nieuwe website van De Resultaatbepalers. De nieuwe site staat nog niet live, maar graag geven we je vast een sneak preview van dit mooie project.

 

Resultaten verbeteren

De oprichters van De Resultaatbepalers zijn Rob van Lenthe, Frank Welleweerd en Henk Jan Schuurhuis. We kenden ze al via onze klant Vechtdal Accountants, want daar zijn ze alledrie werkzaam. Het zijn enthousiaste, ervaren bedrijfsadviseurs met een specialisme, namelijk: resultaten bepalen. Ze helpen ondernemers in heel Nederland met het verbeteren van resultaten en het behalen van doelstellingen.

De nieuwe website moet ze helpen bij het verkopen van hun workshops en online tools. Projectleider Jeroen vertelt: “De Resultaatbepalers verkopen fysieke workshops aan ondernemers die hun bedrijfsresultaten willen verbeteren en daarnaast verkopen ze online ook tools die ondernemers moeten helpen om ‘aan’ hun onderneming te werken in plaats van alleen maar ‘in’ hun onderneming te werken.”

 

Klanten kennis laten maken

Jeroen gaat verder: “De drie heren kwamen bij ons met de vraag hoe ze de online verkopen kunnen verbeteren. Met deze doelstelling in ons hoofd zijn we aan de slag gegaan. Zo is het op de nieuwe website mogelijk om een aantal tools (o.a. het One-page-ondernemingsplan) gratis te downloaden in ruil voor een e-mailadres. Vervolgens kunnen we gerichte mailings sturen met daarin interessante tips voor ondernemers. Door eerst gratis iets weg te geven, wil je de doelgroep op een laagdrempelige manier kennis laten maken met kennis van De Resultaatbepalers. Pas als ze je kennen en meer vertrouwen hebben in dat wat ze krijgen voor hun geld goed is, zullen ze ook daadwerkelijk overgaan tot koop van de online tools van De Reulstaatbepalers.”

 

Videocursussen en fotografie

Het is op de nieuwe website ook mogelijk om videocursussen te kopen en deze direct online te volgen. In deze videocursussen leren De Resultaatbepalers hun klanten hoe ze de ondernemerstools moeten gebruiken en hoe ze deze verder kunnen optimaliseren. Ook het regelen van de fotografie hebben wij op ons genomen.

Op dit moment wordt de laatste hand geslagen aan het vullen van de nieuwe site. Zodra deze online komt, delen we dat uiteraard met jullie!